met-een-gsm-versterker-heb-je-voortaan-altijd-goed-bereik-in-huis
met-een-gsm-versterker-heb-je-voortaan-altijd-goed-bereik-in-huis

Met een gsm versterker heb je voortaan altijd goed bereik in huis

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de dagelijkse bezigheden. Of we nu in de trein zitten, aan het werk zijn of een middag vrij hebben, vrijwel elk moment van de dag weten we onze smartphone te vinden om een telefoontje te plegen, het nieuws te checken of om onze sociale media bij te houden. Wanneer we onze telefoon er dan bij pakken, verwachten we dat deze altijd maar bereik heeft. Wanneer het bereik slecht is, beginnen de irritaties dan ook snel op te lopen. Een gsm versterker kan helpen!

[divider]Met een gsm versterker heb je voortaan altijd goed bereik in huis[/divider]

Overal en nergens bereikbaar

Niet goed kunnen bellen, langzaam of slecht mobiel internet, e-mails die niet willen verzenden en WhatsApp berichten die pas na een “eeuwigheid” verstuurd worden, zijn allemaal voorbeelden van irritatiepunten die komen kijken bij het hebben van geen of slecht bereik. We zijn met z’n alle steeds afhankelijker geworden van onze smartphone en overal en altijd maar bereik hebben wordt alsmaar belangrijker. Voor de een is dit bereik belangrijk omdat de kinderen buiten huis zijn (bijvoorbeeld op school), voor de ander is dit bereik zakelijk gezien erg belangrijk (bijvoorbeeld omdat het directe contact met de klant via die smartphone verloopt). Daarnaast wil iedereen ook op elk moment in contact staan met familie en vrienden via Facebook, Instagram en WhatsApp. Zonder smartphone en zonder bereik voelen we ons toch minder fijn.

Een slecht signaal

De reden dat het signaal van je mobiele telefoon niet altijd even sterk is, kan verschillende redenen hebben. De bouw van het gebouw, de locatie en de isolatie van het gebouw kunnen ermee te maken hebben. Daarnaast speelt de afstand van de zendmast mogelijk een rol, zo is het signaal in zogenoemde buitengebieden op voorhand al minder.

Gsm versterkers als oplossing

Een gsm versterker is de oplossing die ervoor zorgt dat je weer goed bereikbaar bent. Een buitenantenne wordt geplaatst op een plek met (redelijk) goed bereik (zoals op het dak of de gevel). Een kabel leidt het signaal naar de gsm versterker die het signaal vervolgens versterkt. Een binnen antenne zorgt er dan voor dat het versterkte signaal van buiten, binnen kan worden uitgezonden.

De juiste keuze

Wanneer je een gsm versterker aan wilt schaffen is het belangrijk om rekening te houden met het netwerktype, de applicatie en het dekkingsgebied. Het netwerktype betreft het netwerk dat je wilt versterken en kan bijvoorbeeld het 2G, 3G en 4G netwerk zijn. De applicatie betreft de reden waarom je een gsm versterker wilt gebruiken. Persoonlijke en professionele redenen vragen om verschillende versterkers. Zo kun je je voorstellen dat je thuis een andere versterker nodig hebt dan bijvoorbeeld in een universiteit of parkeergarage. Het dekkingsgebied betreft dan nog de ruimtes die moeten worden versterkt om een sterk signaal te onderhouden.

Ben overal bereikbaar met een handige gsm versterker, enjoy goodlife!

[divider]Nooit meer onbereikbaar?[/divider]

Ontdek meer gadgetnieuws op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.