September: tijd voor een nieuwe iPhone!
Marques Brownlee/MKBHD

September: tijd voor een nieuwe iPhone!

Ongeveer 10 jaar geleden kwam de eerste iPhone in Nederland uit, de iPhone 3G. Waarmee Apple een “wil-ik-hebben-vibe” wist te creëren. Hiermee was de geboorte van een smartphone-hype een feit. Deze nieuwe telefoon beschikte over nog nooit eerder vertoonde functies. En wist een telefoon die puur gemaakt was om mee te bellen, te transformeren tot een onmisbaar multimedia-toestel. Een mooi stukje legacy van Apple’s oprichter Steve Jobs.

September: tijd voor een nieuwe iPhone!

Nu, 10 jaar later, hebben de iPhones enorm veel ontwikkelingen doorstaan. Het laatste model is de iPhone X, met gezichtsherkenning. Even naar je scherm kijken is voldoende, je iPhone is unlocked. Apple krijgt het continu voor elkaar om mannenharten sneller te laten kloppen en nieuwsgierig te maken naar het nieuwste model. Welke nieuwe functies kunnen we verwachten? Hoeveel dunner kan het nog? Apple blijft ons verbazen!

Hebben, hebben, hebben…

Elke keer weer, wanneer er nieuwe iPhones in de winkels liggen, gaan we toch even een kijkje nemen. Apple heeft een trouwe groep volgers die zichzelf voortdurend voorzien van de laatste uitvoeringen. Dat nieuwe model willen wij zo snel mogelijk in onze broekzak hebben zitten. Maar hoe krijgt Apple dat steeds voor elkaar?

De aankoopprijs van een iPhone valt niet bepaald onder de categorie “goedkoop”. Maar je krijgt er wel veel voor terug. Hoewel een hogere prijs exclusiviteit kan uitstralen, heeft de iPhone haar populariteit vooral aan andere factoren te danken. Het gebruiksgemak, de hoogstaande kwaliteit en het mooie uiterlijk zijn daarentegen de factoren waarvan Apple het moet hebben. En voor deze succesfactoren betalen wij graag net iets meer. Kwaliteit boven kwantiteit! Ben je nieuwsgierig geworden naar de prijzen? Op telefoonabonnement.nl staat een handig overzicht van alle iPhones met een abonnement.

De nieuwe iPhone?

Na de release van de succesvolle iPhone X zijn we benieuwd naar het nieuwste model. Deze ligt wellicht sneller in de winkels dan we denken. September is aangebroken en Apple gebruikt al jaren de tweede week van september om haar nieuwe modellen te showen. Het blijft een gok, maar blijf op je hoede ;). Die nieuwe smartphone willen wij zo snel mogelijk in onze handen hebben.

Heb jij ook al zin om je eerste appje te sturen vanaf je nieuwe iPhone? Enjoy goodlife!

[divider]Footage: iPhone 2018[/divider]

iPhone 2018

Meer telefoon nieuws voor mannen vind je op het lifestyle platform mensgoodlife!