Te-gekke-versterker-voor-hoofdtelefoon
dubassy

Te gekke versterker voor je hoofdtelefoon

Haal nog meer uit je audiobeleving met een te gekke versterker voor je hoofdtelefoon, aansluitbaar op laptop, telefoon of tablet!

Versterker voor je hoofdtelefoon

Je kiest voor een versterker voor je hoofdtelefoon wanneer je meer uit je apparatuur wilt halen. Een goede versterker geeft het geluid zo neutraal mogelijk door, waardoor je van een nog betere sound kunt genieten. Versterkers zijn er in veel vormen en maten. Met de lifestyle anno nu in ons achterhoofd zijn wij op zoek gegaan naar een versterker voor je hoofdtelefoon die er strak uit ziet, een modern design heeft, portable is en hoge kwaliteit levert.

Geluid en kwaliteit

Want een hoge kwaliteit van de sound output is belangrijk. De versterker moet het geluid zo helder mogelijk houden. In de geluidsketen is het vaak een onmisbare schakel. Je versterker focust zich op de audio en verwerkt de inkomende audiosignalen naar aangesloten speakers. Met diverse opties kun jij de kwaliteit optimaal benutten en helemaal naar eigen smaak instellen. Kies daarom een kwalitatief hoogstaande versterker, en vergeet hierbij niet dat het signaal naar de versterker toe ook optimaal moet zijn. De line-out kabel die je hiervoor kiest is dan ook zeker een belangrijk item.

Fiio E12 MONT BLANC versterker

fido-12-mont-blancWelk product hebben wij gevonden voor je? Wij zijn helemaal weg van de Fiio E12 MONT BLANC. De Chinese fabrikant Fiio biedt een uitgebreid assortiment aan hoofdtelefoon versterkers. In de Benelux is HDPHNS de officiële Fiio dealer en ze bieden op hun website de volledige reeks aan. De Fiio E12 MONT BLANC heeft een prachtige en stevige aluminium behuizing. De luxe uitstraling maakt het een echte eye-catcher. Je zou dit product zeker duurder inschatten op basis van de looks dan dat deze werkelijk is. De geluidskwaliteit is super, je creëert met de crossfeed een kristal helder geluid vol dynamiek.

De E12 is voorzien van accessoires, waaronder een handig beschermhoesje. Het voldoet aan al onze voorwaarden, want de E12 is tevens een portable versterker.
Gebruik voor een optimaal signaal voor een iPod of iPhone een line-out kabel. Sluit je de E12 aan op je PC, dan is de USB- verbinding optimaal. Je kunt ook kiezen voor een optische verbinding.

Wij zijn overtuigd en gaan nog lang genieten van dit mooie product!