dating app agape
dating app agape

Daten is nog leuker met de Agapé app

Daten kan een leuke en spannende ervaring zijn, vooral als je op zoek bent naar liefde en romance. Of je nu online of offline datet, het is belangrijk om jezelf te blijven en je grenzen te respecteren. Het is ook belangrijk om open en eerlijk te zijn over wat je zoekt in een partner en om te communiceren met degene met wie je op date gaat.

Ontdek wat een ander te bieden heeft

Een van de leuke dingen aan daten is dat je de kans hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen te delen. Misschien ontmoet je wel iemand met wie je al jaren bevriend had kunnen zijn, of misschien ontdek je wel een nieuwe hobby of passie door iemand anders.

Het is ook belangrijk om onthouden dat daten niet altijd gemakkelijk is en dat het soms teleurstellingen kan opleveren. Maar dat hoort bij het leven en het is belangrijk om niet te snel op te geven en door te blijven zoeken naar iemand die bij je past.

Heb vooral plezier

Onthoud ook om plezier te hebben tijdens het daten en om te genieten van het moment. Laat de druk van een potentiële relatie los en probeer gewoon te genieten van het gezelschap van iemand anders. Wie weet wat voor leuke dingen je zult ontdekken en waar het daten je zal brengen.

Wat is Agapé?

Agapé is de nieuwe manier om “Ik hou van je” te zeggen tegen je partner. Met slechts 1 vraag per dag, kun je een gelukkig, mindful en mooi leven koesteren.

Als de #1 relationship wellness app voor koppels, maakt Agapé het makkelijk voor je om liefde te voelen te tonen.

Wat betekent “Agapé”?

Liefde is een zeer multidimensionale constructie, dat is waarom de oude Grieken zo wijs waren om het te beschrijven met behulp van verschillende woorden. Een daarvan is Agapé, dat staat voor onvoorwaardelijke, opofferende liefde. Agapé is onbaatzuchtige liefde in actie. De hoogste vorm van liefde.

Leuk weetje: In Engelstalige landen wordt Agapé uitgesproken als “ah-gah-pay”, maar als je naar Griekenland gaat wordt het uitgesproken als “Ah-gah-pee”. Het is onduidelijk waarom de uitspraak is veranderd, maar de makers hebben gekozen voor “ah-gah-pay”, vandaar het accent op de e!

Wat is relationship wellness?

Welzijn in relaties is het proces van actief veranderen van denken, keuzes maken en activiteiten ondernemen om je relaties te versterken en te verrijken.

Een veel voorkomende misvatting is dat relatie wellness het meest geschikt is voor paren die een soort disfunctie ervaren. Maar net zoals de sportschool niet exclusief is voor mensen die uit vorm zijn, zou relatie wellness niet beperkt moeten blijven tot paren met relatieproblemen.

Alle paren zouden actief aan relationship wellness moeten doen. Agapé maakt dat gemakkelijk EN leuk.

Iets meer over deze app

Bij Agapé geloven ze dat liefde alles is. Het is de basis van al het goede in de mensheid, de katalysator voor maatschappelijke vooruitgang en de kern van het menselijk verlangen. Daarom hebben ze een relationship wellness app gemaakt die het makkelijk maakt voor stellen om liefde te voelen en te tonen. Stellen beginnen hun dag met een vraag om een zinvol gesprek op gang te brengen en eindigen hun dag met een geleide ontspanning om naar elkaar toe te groeien.

Ontdek meer tips voor je date op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.