Welke datingapp past bij mij?
Welke datingapp past bij mij?

Welke datingapp past bij mij?

Kom jij net uit een (lange) relatie? Of ben je al een tijdje single and ready to mingle? Misschien is een datingapp dan wel iets voor jou. In de wandelgangen heb je vast al over verschillende datingsapps gehoord, of misschien sommige al de revue laten passeren. Maar eigenlijk wil je gewoon weten welke app nou ècht de grootste kans heeft van slagen. Dit hangt af van de intentie die je hebt.

Kies een app die aansluit bij jouw behoeften.

Happn

Droom jij ervan om je nieuwe liefde toevallig te ontmoeten? Dan is de datingapp happn iets voor jou. Deze app brengt je in contact met mensen die fysiek bij jou in de buurt zijn geweest. Zowel in je woonplaats als tijdens een vakantie in het buitenland. Wereldwijd kent de app meer dan 100 miljoen gebruikers. Daar moet toch zeker wel een leuke ontmoeting tussen zitten.

Tinder

Tinder is de perfecte datingapp als je je vrijheid wilt omarmen. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, flirten of simpelweg kijken of je nog een beetje goed in de markt ligt? Dan is Tinder de alles-in-1-app vol met potentiële matches. Swipe naar rechts als je iemand leuk vindt. Vind diegene jou ook interessant? Dan is er een match, en kan een van jullie beginnen met chatten.

Bumble

Ben jij er klaar mee om telkens pakkende openingszinnen te bedenken en versturen? Bij datingapp Bumble moet de vrouw de leiding nemen en het gesprek beginnen. Bovendien weet je zo dat de vrouw in ieder geval geïnteresseerd in je is. Dit geeft je iets meer zekerheid. Als je op hetzelfde geslacht valt, kunnen jullie beide het gesprek starten.

Grindr

Op zoek naar een datingapp speciaal voor de LHBTIQ+ community? Grindr is een internationale datingapp voor homo’s, bi, transgenders en queers.

Inner Circle

De app Inner Circle controleert haar gebruikers goed aan de hand van een uitgebreide inschrijving. Hierdoor zijn er minder nep accounts aanwezig, wat bij de eerder genoemde apps vaker het geval is. Lees hier meer over The Inner Circle.

Lexa

Op zoek naar een serieuze relatie en een diepgaande verbinding? Dan is de Lexa app de beste keuze. De app biedt fijne filtermogelijkheden, zodat je je zoektocht kunt verfijnen. Zo ervaar je minder keuzestress en hoef je niet oneindig te swipen.

Wil jij meer ontdekken over de liefde en daten? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.