date-een-meisje-die-reist
Murad Osmann

Date een meisje die reist

Mensgoodlife is trots op de 20-jarige rondreizende journaliste: Stephanie Ridhalgh uit Sydney, Australië. Mensgoodlife heeft het genoegen gekregen om haar inspirerende artikel ‘Date a girl who travels’ te presenteren aan mensgoodlife lezers.

Er is momenteel een artikel online die gaat over “date niet een meisje die reist“. De schrijver van het artikel gaat in op de gevaren van het ”daten met een meisje die reist”.

 Zonder hier verder al te veel op in te gaan, begrijpt Stephanie het sarcasme van het artikel, maar veel mensen kijken naar die kwaliteiten van de vrouwelijke reizigers en geloven het negatieve hiervan. Stephanie wilt alleen maar laten zien hoe het invloed kan hebben op hun wonderbaarlijke vrouwelijke gedrag door het dagelijks leven in plaats van altijd maar te zoeken naar meer.. (Dit is ook geïnspireerd door Rosemarie Urquico ’s Date a Girl who reads). 

En dit is haar antwoord

Date een meisje die reist

Zij is degene met de zongebruinde huid en licht verstrooide sproeten. Een gevoel van welzijn straalt om haar heen, gecombineerd met een mollige gezonde huid en een twinkeling in haar ogen.

Date een meisje die reist. Ze is minder materialistisch. Ze is niet dol op bezittingen maar op dierbare ervaringen. Dure cadeaus heeft ze niet nodig, geef haar eerder foto’s en herinneringen die haar altijd bij blijven. Ze ziet mensen die leven met minder en erkent het kleine welvaart van geluk.

Date een meisje die reist. Ze is altijd ergens thuis is. En ze waardeert haar tijd en realiseert het ook al is het niet lang voordat haar voeten weer beginnen te kriebelen. Ook is ze trots op haar woonplaats, want het is telkens weer een nieuwe stad voor iemand anders om te verkennen. Date een meisje die reist. Zij is de meest hard werkende vrouw die je zal kennen. Ze zal waarschijnlijk twee of drie banen hebben om haar avonturen te financieren. Niet te vergeten draait een ondernemer haar reizen naar een inkomstenbron. Ze is slim en weet dat tegenwoordig veel werkgevers hun voorkeur geven aan internationale reizigers in toekomstige kandidaten.

Spontaniteit

Date een meisje die reist. Voor jou zal dit altijd een aangename verrassing zijn. Ze navigeert door onbekende steden met een groot gevoel van richting, maar geniet ook van de spontaniteit van het verdwalen.

Date een meisje die reist. Na vele gemiste vluchten, verkeerde afslagen, vertragingen, slecht straateten, slechte toiletten en het deponeren van bedorven voedsel, wordt ze makkelijk in de omgang en in hoge mate aanpasbaar. Ze is klaar voor hobbels in de weg letterlijk en figuurlijk. Het leven gooit curve ballen en ze slaat deze recht het park uit. Levenservaring.

Begripvol

Date een meisje die reist. Ze is ondersteunend en begripvol. Ze is bewust dat je misschien nooit zo reis- georiënteerd zult zijn als haar, maar ze zal altijd leuk zijn, nemen wat het leven te bieden heeft en je helpen hetzelfde te geven. Als bonus zal ze jouw snurken en scheten niet erg vinden omdat ze op vele stapelbedden heeft geslapen in een hostel.

Date een meisje die reist. Ze houdt zich bezig met de geschiedenis van mensen, de cultuur en het gedrag van de samenleving. En ze is gewend om vreemde vriendschap te hebben en ze zal het goed doen met moeizame gesprekken. Ook zal ze altijd open zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en zal indruk maken op je werk en je sociale omgeving.

Ga je binnenkort op reis? Check via de rijksoverheid waar je op moet letten!

Zelfvoorzienend

Date een meisje die reist. Zij is onafhankelijk , slim en sterk. Ze zal altijd zelfvoorzienend zijn, nooit behoeftig . En ze gelooft niet in de 5e fase van Clingers. Ook kent ze de voordelen van een goede begroting en het goed omgaan met haar geld. Ze kent de binnen- en buitenkant van hoe mensen leven en heeft een straatslimheid ontwikkeld in het opmerken van verdachte mannen die willen oplichten.

Ga de volgende keer met haar mee.. Reizen bindt, enjoy goodlife.

Foto: Miriam Salgado via Pexels