de-vrouw-waar-je-van-blijft-houden
de-vrouw-waar-je-van-blijft-houden

De vrouw waar je van blijft houden

Relaties zijn oh zo leuk, maar kunnen ook erg ingewikkeld zijn. Vandaag de dag eindigt het huwelijksbootje voor zo’n 40% van de echtparen in een scheiding. Maar waar gaat dit mis? Zijn wij nu echt zo slecht geworden in het houden van een ander? In dit blog vind je waardevol advies van een man die nooit had willen scheiden. Ga voor die vrouw waar je van blijft houden… in deze goodlife (met dank aan Holistik) lees jij hoe!

[divider]De vrouw waar je van blijft houden[/divider]

#1 Zie het beste in haar

Het huwelijk is waardevol en dat betekent dat je er voor elkaar bent, wat er ook gebeurt. Chagrijnig, ziek, zweterig of slaperig? Samen leven komt met goede en slechtere perspectieven. Laat vooral die tunnelvisie op het slechte achterwegen en focus op de dingen waar jij dol op bent! Samen de meest normale dingen doen kan zoveel geluk brengen als je focust op de juiste dingen.

#2 Het is niet aan jou om haar te veranderen

Laat de vrouw in haar waarde. Dan is de kans dat zij dit ook bij jou doet, des te groter. Het is jouw rol om haar lief te vinden en er voor haar te zijn. Probeer haar dus zeker niet te veranderen. Daar is nog nooit iemand blij van geworden.. laat staan “beter”.

#3 Ga conflicten niet uit de weg

Elke gezonde relatie kent moment van ‘goede gevechten’. Een meningsverschil over het eten? Of over een vakantie. Alle meninsverschillen die niet worden uitgesproken kunnen voor negativiteit zorgen. Laat negativiteit niet een relatie verwoesten en ga conflicten niet uit de weg. Besef dat als een vrouw een meningsverschil naar voren brengt, de kans groot is dat ze dit uit liefde doet en zo een poging doet een relatie gezond te houden. Luister hierna en zoek samen naar een oplossing.

Realiseer dat ontevredenheid niet altijd een persoonlijke aanval hoeft te zijn. Terug de strijd aan gaan werkt daarom vaak averechts. Zorg ervoor dat de discussie niet zomaar afgekapt wordt door vroegtijdig een praktische oplossing aan te dragen. Voor een vrouw is het vaak belangrijker dat er geluisterd wordt en je haar gevoelens begrijpt.

#4 Lachen moet kunnen

Jezelf serieus nemen? Laten we eerlijk zijn, niemand is altijd serieus. Dat is zeker niet erg! Een spontane actie of een grapje, maakt het leven een stuk lichter. Heerlijk! Maar vrouwen zijn soms wat minder in voor grapjes dan mannen.

#5 Blijf elkaar aandacht geven

Blijf daten! Neem je vrouw nooit, maar dan ook nooit voor lief. Toen je haar vroeg met jou te trouwen, beloofde je haar die man te zijn die haar hart zou stelen en die haar hart met man en macht zou beschermen. Door te blijven denken aan de kleine dingen blijf je elkaar gelukkig maken en wordt je misschien ook nog eens plezierig verrast. Juist in het drukke leven is het enorm waardevol eens tijd voor elkaar te nemen. Ga eens een dagje met z’n tweetjes erop uit of geef spontaan een cadeau. Aandacht is key voor een vrouw met klasse!

Wat aandacht krijgt groeit, enjoy goodlife!

[divider]Eddie Murphy over mannen en vrouwen[/divider]

Ontdek meer handige dating tips op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.