een-eerste-date-zo-ben-jij-goed-voorbereid
een-eerste-date-zo-ben-jij-goed-voorbereid

Een eerste date? Zo ben jij goed voorbereid 

Heb jij een eerste date op de planning staan? Dat kan natuurlijk best een beetje spannend zijn. Zorg allereerst dat je goed bent voorbereid. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Je hebt voor maar liefst 50% zelf in de hand hoe je date gaat verlopen. Onder andere de juiste houding en mindset helpen je voorafgaand en tijdens de date. Maar de volgende producten kunnen ook wel eens van pas komen, mocht het héél gezellig worden…

Maak een goede eerste indruk met de juiste voorbereiding

De eerste zoen

Spatten de vonken er vanaf? Voelen jullie een bepaalde aantrekkingskracht tot elkaar? Dan kan een afscheidszoen een leuke kers op de taart zijn van jullie date. Mits de locatie een beetje geschikt is. Je gaat natuurlijk niet uitgebreid zoenen op het treinstation of in een restaurantje. Bij een eerste kus is het belangrijk dat het moment geschikt is en dat jullie er beide van kunnen genieten. Twijfel je of je date in-to-you is? Dan laat het zoenen maar (even) achterwegen! Je wil ook niet opdringer overkomen of een blauwtje lopen. Het is ook zeker geen ramp als er op de eerste date nog niet gezoend wordt. Tip: zorg altijd voor een frisse adem en neem Smint of Tic Tac mee op zak.

Let’s spice things up!

Seks op de eerste date

Zien jij en je date elkaar helemaal zitten? En willen jullie eigenlijk het liefst nog lang niet naar huis? Als het voor jullie beide goed voelt, waarom zou je dan nog langer wachten… Aan de andere kant is het natuurlijk ook juist spannend en uitdagend als je er even mee wacht. Tip: neem voor de zekerheid altijd condooms mee, je weet maar nooit of ze nog van pas komen! Met deze condooms hebben jullie langdurig plezier met veel comfort. Heb je vooraf al het vermoeden dat je date ook wel zin heeft in een spannend avondje? Dan kun je eventueel ook nog Durex glijmiddel meenemen. Maar doe dit alleen als je date al duidelijke signalen heeft afgegeven en berg het goed op, anders kan het afschrikken.

Bij elkaar blijven slapen

Na de seks komt de hamvraag: ga je weer naar huis of blijf je bij je date slapen? Je wil aan de ene kant niet opdringerig zijn, maar aan de andere kant wil je liever ook niet meteen vertrekken. Als je twijfelt, dan vraag het gewoon even. Tip: Blijft hij of zij bij jou slapen? Zorg dan dat je date zich comfortabel voelt, en bied eventueel wat kleding of een (nieuwe) tandenborstel aan.

Wil je meer lezen over lichaam en seks? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!