Je vriendin verrassen doe je zo

Is je vriendin bijna jarig of denk je nu al na over hoe je haar gaat verrassen op Valentijnsdag? Elkaar verrassen kan natuurlijk ook op elk willekeurig moment, want het is enorm leuk en belangrijk om elkaar zo nu en dan echt even in de watten te leggen en elkaar even speciale aandacht te schenken. Dit biedt jou de kans om echt even aan jouw vriendin duidelijk te maken hoeveel jij nou eigenlijk echt van haar houdt. Ben je op zoek naar inspiratie over hoe je jouw vriendin zou kunnen verrassen? Lees dan gauw dit artikel verder!

Is je vriendin bijna jarig of denk je nu al na over hoe je haar gaat verrassen op valentijnsdag? Elkaar verrassen kan natuurlijk ook op elk willekeurig moment, want het is enorm leuk en belangrijk om elkaar zo nu en dan echt even in de watten te leggen en elkaar even speciale aandacht te schenken. Dit biedt jou de kans om echt even aan jouw vriendin duidelijk te maken hoeveel jij nou eigenlijk echt van haar houdt. Ben je op zoek naar inspiratie over hoe je jouw vriendin zou kunnen verrassen? Lees dan gauw dit artikel verder!

Kook een speciaal diner

Bijna niks is natuurlijk fijner om thuis te komen van werk en dat er al een heerlijk avondmaal voor je klaarstaat. Probeer je vriendin dan ook te verrassen met een uitgebreid gerecht dat geserveerd wordt op een prachtig gedekte tafel met een heerlijke fles wijn of zelfs bubbels. Kook iets dat ze erg lekker vindt en geniet samen van een heerlijk diner.

Plan een spontane date

Een andere manier waarop je jouw vriendin kan verrassen, is om een spontane date te plannen. Koop alvast kaartjes en neem haar mee naar een plek waar ze altijd al naartoe wilde gaan of waar jullie nog nooit samen zijn geweest. Het kan altijd iets simpels zijn zoals een wandeling naar het park of iets avontuurlijks zoals een nieuwe stad bezoeken. Ga er samen spontaan op uit en beleef een gezellige tijd met elkaar.

Geef haar een cadeau

Wie vindt het nou niet leuk om spontaan een cadeau te ontvangen? Je kunt jouw vriendin dan ook enorm goed verrassen door haar spontaan een cadeautje te geven. Ook kan je zelf iets voor je vriendin maken, zoals een leuke collage van foto’s van dingen die jullie samen beleefd hebben. Je kunt ook altijd een leuk kleinigheidje voor haar kopen, zoals een bosje bloemen of misschien wel een mooi sieraad. Je kunt haar ook verrassen door iets nieuws voor in de slaapkamer te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld een masturbator kopen. Het gaat vooral om het lieve gebaar dat je naar haar maakt.

Stuur je vriendin een lief bericht

Overweeg ook eens om de liefde die je voor je vriendin voelt op papier te zetten. Schrijf een mooie brief naar haar en verstop die ergens die ze op een willekeurig moment van de dag vindt. Een lieve brief is altijd een leuke verrassing!

Met een lekker diner, een spontane date, een leuk cadeautje of een lieve brief kan jij de dag van jouw vriendin helemaal top maken.

Foto: pelageia zelenia via canva