verschil-tussen-vrouwen-en-meisjes
Conrado

Verschil tussen Vrouwen en Meisjes

Vrouwen zijn anders dan meisjes, zo zien vrouwen de wereld op een andere manier. Het verschil tussen vrouwen en meisjes herkennen is dan ook erg handig. Er is een overvloed aan meisjes, maar vrouwen… die zijn schaars! Dit wil niet zeggen dat ze niet bestaan​​, ze zijn gewoon moeilijker te vinden.

Verschil tussen vrouwen en meisjes

Om eerlijk te zijn hebben vrouwen (meisjes) te maken met hetzelfde probleem als mannen (jongens). Waarbij wij als mannen (geen jongens), ervoor moeten zorgen dat we niet met meisjes aan het daten zijn.

Waarom we niet willen daten met een meisje, zal in dit artikel uitgebreid toegelicht worden. Hoewel het soms moeilijk kan zijn om meisjes en vrouwen uit elkaar te halen, helpen we je met de volgende 8 verschillen over het verschil tussen vrouwen en meisjes om ze van elkaar te leren onderscheiden. Good luck!

1. Meisjes kleden zich anders dan vrouwen

Meisjes kleden zich in weinig verhullende kleding omdat ze denken dat ze daardoor sexy zijn. Vrouwen daarentegen weten dat ze er sexy uitzien ongeacht wat ze dragen. Vrouwen begrijpen dat uitdagend zijn niet de enige manier is om sexy te zijn. Een vrouw hoeft niet haar lichaamsdelen bloot te stellen om aan te tonen dat ze seksueel aantrekkelijk is. Vrouwen zijn zo overtuigd van zichzelf, dat het niet uit maakt of ze het wel of niet laten zien. Ze “zijn” sexy.

2. Meisjes denken dat mannen ze begrijpen

Meisjes verwachten dat mannen weten hoe zij zich voelen en wat ze denken, waarbij vrouwen hun mond gebruiken om met woorden haar punt duidelijk te maken. Dames… mannen kunnen geen gedachten lezen. Wij zouden willen dat we dat konden, dat zou alles een stuk makkelijker maken maar helaas. Meisjes geloven dat mannen hen moeten begrijpen. Zelfs zo goed dat ze denken dat wij weten hoe zij zich voelen met wat zij laten “doorschijnen”. De meeste mannen zijn niet goed in het oppakken van dergelijke signalen. Dit is het punt waarop meisjes gefrustreerd en “bitchy” kunnen worden. Waar een typisch meisje het giechelend bespreekt met de vriendinnengroep, bespreekt een vrouw het direct met de man.

3. Vrouwen zijn financieel onafhankelijk

Meisjes willen vertroeteld en verzorgd worden en dat de man de rekening (voor een etentje) betaalt. Misschien is dit wel normaal vanuit de thuissituatie maar dan zeggen wij mannen dat ze verwend en afhankelijk zijn opgegroeid. Wat de reden ook is, houden meisjes er niet van om hun portemonnee te trekken. Een vrouw daarentegen, zal aangeven voor haar zelf te willen betalen en anders van tijd tot tijd de gehele rekening. Een vrouw houdt van je omdat je haar respecteert en haar goed behandeld, ze heeft je geld niet nodig. Ze is financieel onafhankelijk.

4. Meisjes gaan grenzeloos op stap

Je kent vast wel van die meisjes die op jacht gaan naar tafels vol drankjes bij de clubs, om zo lekker te profiteren. Natuurlijk doe je dat als vrouw niet. Alleen meisjes snakken naar gratis drankjes van een ander, die ervoor zorgen dat ze gemakkelijker verleid worden om mee naar huis te gaan. Dit wil niet zeggen dat een vrouw niet gezellig een drankje doet. Ze doen het zeker wel, maar kennen hun grenzen en drinken nooit tot het punt waar ze de controle over zichzelf verliezen. Vrouwen zijn altijd “in control”.

5. Vrouwen hebben zinvolle gesprekken

Meisjes praten over onbelangrijke zaken en vrouwen weten hoe ze een gesprek moeten stimuleren. Dat zijn waarschijnlijk de belangrijkste onderscheidende factoren. De meeste meisjes zijn verschrikkelijk in het voeren van boeiende conversaties. Ze zijn vaak niet up-to-date over gebeurtenissen die zich afspelen in de wereld of ze hebben geen echte hobby’s of interesses. Tot slot zijn hun adviezen niet echt van zichzelf, maar meningen van een ander. Meisjes zijn soms saai en vrouwen altijd fascinerend.

Girls are like Google, they start guessing before you end the sentence

6. Vrouwen weten wat ze bewust eten

Uit eten gaan met een konijn, is niet fijn. Zo eten meisjes “salades”, maar vrouwen echte maaltijden. Dit wil niet zeggen dat vrouwen geen salades eten, maar een vrouw gaat niet voor de neus van een man expres gezond doen om achteraf, thuis ongezond te eten. Vrouwen eten over het algemeen gezond omdat ze hun lichaam respecteren. Een echte vrouw zal dan ook wel eens met jou een lekkere hamburger met frietjes eten, zonder gedoe. Gewoon omdat het gewoon kan. Klaar voor nog een verschil tussen vrouwen en meisjes?

7. Meisjes verbreden niet hun horizon

Meisjes houden vast aan wat ze weten, waarbij vrouwen altijd op zoek zijn naar iets nieuws om hun horizon te verbreden. Vrouwen zijn ervaren in het leven en daarom begrijpen ze de intentie van de ervaring van het leven. Ze doen hun best om de wereld te zien, mensen te ontmoeten en mogelijkheden te verkennen. Ze zijn gepassioneerd en gedreven. Vrouwen nemen het leven bij de horens. Meisjes zijn niet echt zeker van wat hun doel is, ze hopen op een ​​man die ze oppikt en die hun de weg wijst.

8. Vrouwen zijn geheel onafhankelijk

Meisjes hebben verzorgers nodig, vrouwen hebben niemand meer nodig dan alleen zichzelf. Er is niets, maar dan ook niets, seksier dan een vrouw die goed voor haarzelf kan zorgen. Alle vrouwen zijn daartoe in staat, er zijn maar weinigen die het daadwerkelijk doen. Meisjes willen het liefst niets doen en in de watten worden gelegd. Een vrouw heeft geen hulp nodig. Ze is sterk, zelfverzekerd en onafhankelijk. Vrouwen zijn de toekomst, meisjes het verleden. Grow up, enjoy Goodlife!

Met dank aan: Paul Hudson