waar-is-normaal-daten-gebleven
Conrado

Waar is normaal daten gebleven

Vraag je jezelf ook wel eens af.. Waar is normaal daten gebleven? Want ben jij nog dapper genoeg om een vrouw aan te spreken op straat en te vragen of ze met jou wilt daten?

Er zijn veel single vrouwen die vrienden met je zijn op Facebook, of op de Facebook van een vriend en wachten totdat ze worden benaderd door een niet complete vreemdeling om een paar keer af te spreken. Of ze zitten hopeloos en met tegenzin foto’s zitten te keuren op Tinder omdat ze zich vervelen… Maar wanneer is daten zo ingewikkeld geworden? Wat is er gebeurd met iemand te ontmoeten via vrienden, of op het werk of in de supermarkt?

Onze liefde leeft in het digitale tijdperk. De datingsites en de zogenaamde sociale media, zoals Facebook, Tinder en nog velen ‘match apps’. Natuurlijk is er begrip voor de mensen die het te druk hebben om nieuwe vrienden te maken. Maar zijn wij nu zo afhankelijk van de digitale tijdperk waarin wij leven en zo onhandig geworden in het socialiseren? Oke, er zijn koppels die zich hebben ontmoet via Facebook of Tinder. Maar waar zal dit naar toe leiden…? Veel geluk naar hun uiteraard. Maar hoeveel koppels ken jij die via Facebook of via Tinder hebben ontmoet en nog steeds bij elkaar zijn?

Datingsites en match apps zorgen voor interessante ontmoetingen, grappige verhalen en ook catastrofale verhalen, maar laten we niet uit het oog verliezen dat normale menselijke interactie en gezelligheid bij onze leven horen en weet hoe het voelt net als de oude dagen toen er nog geen digitale tijdperk was.

Dus beste lezers, de volgende tips:

1. Stap op haar af

Als je de volgende keer op een festival, evenement, kroeg of een club bent en je ziet een mooie dame, praat met haar. Begin een gesprek en wees eerlijk & duidelijk waarom je op haar afstap. Sta niet te dicht in haar aura en wees niet te opdringerig. Ze komt vanzelf naar jou toe. En als je conversatie goed verloop, vraag haar om een keer iets leuks te doen. ‘Als je twijfelt groeit je angst, als je waagt groeit je moed – Adjiedj Bakas’

2. Kijk in je eigen vrienden cirkel

Vraag je een vriend of een vriendin of hun leuke dates voor jou hebben. Er zijn genoeg single vrouwen die vast en zeker zitten te wachten op leuke afspraakjes.

3. Betrek je werk erbij

Wees meer socialer en betrokkenen met je collega’s op werk. Ga naar zoveel mogelijke meetings, lunches, teamuitjes en personeelsfeestjes als je kunt. Je hebt geen statistieken nodig om je te vertellen hoeveel koppels hebben ontmoet op het werk.

Leg die smartphone een keer weg en ga op avontuur! Weet niet wie je tegen kom en weet niet wat er gaat gebeuren. Just let it happen. Het leven staat vol verrassingen. Enjoy goodlife!

Met dank aan: Scarlett Russell

Check meer datingnieuws op lifestyle mannen blog mensgoodlife.