duvel-distilled-is-razend-populair-onder-liefhebbers
duvel-distilled-is-razend-populair-onder-liefhebbers

Duvel Distilled is razend populair onder liefhebbers

Duvel Distilled brengt het mooiste en lekkerste van de Belgische brouw- en distilleerwereld samen. De gepassioneerde brouwers van Duvel Moortgat werken sinds 2006 vol vakmanschap en plezier aan dit product. Het begint bij het basisbrouwsel voor de bekende Duvel. Deze wordt op authentieke wijze gestookt en gedistilleerd, waarna het brouwsel lange tijd gerijpt wordt. Maar liefst 10 jaar lang wordt dit brouwsel gerijpt op eikenhouten bourbon- en sherryvaten. Het resultaat: een exclusieve spirit gebaseerd op de bekende Duvel met mooie gouden kleurtoetsen en heerlijk bloemige aroma’s. Van deze parel onder de gedistilleerde dranken zijn slechts 13.923 flessen gebotteld. Wanneer ga jij genieten van deze drank?!

De brouwers van Duvel

Passie en vakmanschap zijn kenmerken van de brouwers van Duvel Moortgat. Zij lopen niet weg van een uitdaging en verleggen maar al te graag hun grenzen. De verschillende bestaande brouwtechnieken trekken de aandacht van deze brouwers. Zij willen deze graag combineren met hun interesse in distilleren en rijpen. De fascinatie voor deze combinatie resulteerde in de techniek waarbij het basisbrouwsel voor Duvel gestookt en gedistilleerd wordt tot een sterk alcoholische drank. Na jarenlang rijpen op eikenhouten bourbon- en sherryvaten, ontstaat de Duvel Distilled. Geduld blijkt een schone zaak!

Duvel Distilled

Zuiver en transparant, strogele en gouden kleurtoetsen, aroma’s van vanille, rozijnen en toffee… Deze informatie omschrijft de nieuwe Duvel Distilled, met een alcoholpercentage van 40%, als geen ander. Neem je een slok? Dan zal de afdronk een verwarmend mondgevoel geven. Het rijpen van de spirit op eikenhouten bourbon- en sherryvaten zorgt voor de subtiele vanilletoets, die kenmerkend is voor deze drank.

Combineren maar

Heb je zo’n fles in handen? Dan is het tijd om er heerlijk van te gaan genieten. Drink hem in combinatie met gegrilde vis of gegrild vlees of bij sauzen waarin Vin Jaune of Sherry verwerkt zit. Ook bij groenten als artisjok en spruiten en fruit als mango, perzik en banaan, komt deze Duvel Distilled goed tot zijn recht. Daarnaast is hij heerlijk in combinatie met zoetigheden als zwarte chocolade, crème brulée en tarte tatin en oude, harde kazen zoals Parmezaan of oude Groendael.

Schenk een glaasje Duvel Distilled in tijdens de feestdagen, enjoy goodlife!

Vind meer bijzonder nieuws over dranken op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.