een-onvergetelijk-biertje
Amstel

Een onvergetelijk biertje

Uit een onverwachts bezoek aan zijn broer in Lapland ontstaat een onvergetelijk moment én een onvergetelijk biertje, ze proosten op deze mooie ervaring met niets minder dan Amstel. Een kwalitatief lekker bier wat op ieder moment zijn plek vindt. Om te proosten met vrienden op een mooie vond, een feestelijke gelegenheid of gewoon lekker Pilsen aan de bar.

Een onvergetelijk biertje

Het bezoeken van verre familie of het wederzien van oude vrienden zijn bijzondere momenten. Na het warme onthaal en menig stevige handdruk en omhelzing is het tijd om bij te praten. Onder het genot van een welverzorgd hapje en drankje (natuurlijk een biertje) worden de verhalen gedeeld die een ieder heeft meegemaakt in de tijd dat de wegen een andere richting in zijn gegaan. Welke bijzondere momenten heb jij gedeeld onder het genot van dit vloeibare goud?

een-onvergetelijk-biertje-amstel

Op zulke momenten wordt er hartelijk gelachen maar kan er ook een traantje vloeien, door wat er is gebeurt, of gewoon door blijdschap. Het zijn hoe dan ook fijne momenten, die je niet wilt vergeten en hoe verzegel je dit beter dan met een heerlijk (koud) biertje. Amstel is ons bier, maar eigenlijk van iedereen.

Bekijk het filmpje hierboven, wat is jouw ultieme bierervaring?