heb-jij-deze-frisse-speciaalbieren-al-in-huis-voor-de-zomer
heb-jij-deze-frisse-speciaalbieren-al-in-huis-voor-de-zomer

Heb jij deze frisse speciaalbieren al in huis voor de zomer?

Het is weer zomer! Bier? Ja, dat betekent tijd, voor een heerlijk fris speciaalbier. Op het terras, in de tuin of bij de barbecue in het park, deze gouden rakkers mogen zeker niet ontbreken. Speciaalbieren zijn er in vele soorten. Net over de grens in België zijn er ‘supermarkten’ die volledig gewijd zijn aan het aanbieden van allerlei heerlijke speciaalbieren. Meer dan voldoende keuze dus! Hieronder delen wij drie van onze favorieten die wij momenteel heel graag wegdrinken. Proost!

Weizenbier

Weizen is lichte biersoort die het altijd goed doet met de hogere temperaturen. Dit bier licht zurig tintje en aroma’s van banaan en kruidnagel. Probeer bijvoorbeeld eens de Tropical Ralphie van Who Chefs Brewing.

Fruitbier

De naam zegt het al! Deze biersoort wordt gebrouwen met verschillende fruitzuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk Lambiekbier of een Mangozo Mango?

IPA bier

Een mysterieuze naam, een historisch verleden en een bijzonder lekker speciaalbiertje. Aan deze Engelse biersoort wordt net wat meer hop toegevoegd dan aan pils, wat zorgt voor een extra bitter randje. Een lekker fruitig speciaalbier deze zomer? Dan is Brewdog Punk IPA iets voor jou.

Welk biertje het ook wordt, dit is jouw moment om te proosten met je vrienden, enjoy goodlife!

Ontdek meer bieren voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.