gember-thee
Willrad

GingerLove en gemberthee

Een warm zoetig drankje gemaakt van citrusvruchten, gember en diverse kruiden. Het klinkt heerlijk en je noemt het GingerLove. Ontstaan in Antwerpen, naar de hand van Alian Indria en restaurant Lombardia, is het binnen een paar jaar een groot succes geworden.

Het is zelfs een van de aanraders geworden op de lijst van ‘must do’s’ in België. Best bijzonder voor een drankje nietwaar? Nu al populair onder vele artiesten van eigen bodem, maar ook grote namen als Sting zijn er dol op. Het is dan ook op steeds meer plekken verkrijgbaar en dus ook in Nederland!

GingerLove en gemberthee is meer dan alleen lekker

Het drankje wordt gemaakt van met name citrusvruchten en gember. Gember, alom bekend dat het erg gezond is, werkt tegen maagpijn, misselijkheid en verkoudheid. Dit wist je misschien al wel. Echter verbeterd het ook je potentie en vertering en helpt het tegen ontstekingen! Het drankje GingerLove is uniek en naast deze algemene ingrediënten is de rest van het lijstje een goed bewaard geheim. Dus wil je het zelf ervaren, dan zul je er wat voor over moeten hebben. Het is het allemaal waard. Geen gewone gemberthee, maar GingerLove.

[divider]Waar te vinden[/divider]
Het heeft ook nog eens een lekkere schuimkraag! Je kunt zelf je doosje GingerLove bestellen op de webshop. Kijk dan ook meteen eens naar de leuke recepten die er mee te maken zijn. Zo geniet je van een lekker drankje met veel afwisseling. Goed voor in de warme- en koude getijden. Benieuwd waar je dit drankje bij jou in de buurt kunt nuttigen? Zoek het het dichtstbijzijnde verkooppunt via de locatiechecker. Ook zijn ze te vinden op steeds meer festivals, dus hou dit in de gaten en geniet snel van een GingerLove thee!

Ontdek meer over de voordelen van gingerthee en bezoek onze andere gezonde blogs op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.