heb-jij-deze-smaakvolle-cognac-al-geproefd
VinePair

Heb jij deze smaakvolle cognac al geproefd?

Cognac is razendpopulair! Hoewel veel mensen het toch kennen als een drankje waar vooral veel oudere mannen van nippen, worden er vandaag de dag zelfs meer liters gedronken dan dat er worden gemaakt. Helemaal terug van weggeweest dus!

Cognac is een wijndistillaat uit, je raad het al, de Franse stad Cognac. Maar tegenwoordig vinden we deze heerlijke drank echt niet meer alleen in Frankrijk terug. Ben jij ook fan? Probeer dan zeker eens deze geweldige dranken!

Maxime Trijol

Vol en zacht, met een aangenaam zoetje is hoe je de Maxime Trijol zou kunnen omschrijven. Deze Cognac is heerlijk na een maaltijd met een goede espresso of simpelweg on the rocks!

Hennessy

Hennessy is de nummer één ter wereld en wordt geschonken in de hipste clubs van New York tot aan Hong Kong. Ben jij een echte liefhebber? Dan mag dit merk zeker niet ontbreken in je collectie!

Remy Martin

Een uitgebalanceerde blend met tonen van rijpe perzik, vanille en viooltjes vind je bij de Remy Martin. Deze Franse drank staat al jaren bekend om haar kwaliteit en is misschien wel de meest gedronken Cognac in Nederland. Je vindt hem dan ook bij de meeste slijterijen. Zeker het proberen waard. Proost!

Footage: Hoe cognac gemaakt wordt

Ontdek meer mannelijke dranken op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.