het-perfecte-feest-met-de-berentzen-apfelkorn-wunderbar
Berentzen ApfelKorn

Het perfecte feest met de Berentzen ApfelKorn Wunderbar

De Wunderbar, de naamt zegt het al. En bar vol wonderen. En die hadden we wel nodig de afgelopen zomer. Op veel festivals maakte de Berentzen ApfelKorn Wunderbar deel uit van de line-up en zorgde hiermee voor een hoognodige opfrisser voor festivalgangers tijdens de hoge temperaturen. Niets is zo lekker tijdens een bruisende zomerdag als een ijskoude Apfelkorn van Berentzen. En ook jij maakt kans om deze Wunderbar, compleet met de charmante Heidi’s én DJ Heino, te winnen voor je eigen verjaardagsfeest, buurtfeest of mega-barbecue. 

Berentzen ApfelKorn

Dit eigenzinnige drankje is een echte Duitse klassieker. Al sinds 1758 wordt deze appellikeur traditiegetrouw in Haselünne gemaakt van alleen de de beste appelrassen. Alleen de rijpste appels zijn uitverkoren tijdens de oogst. Het selectieproces is streng en een deel van het productieproces is een goed bewaard geheim. Die Johann Bernhard Tobias Berentzen wist wel wat lekker is! Deze graanstoker heeft gezorgd dat ruim 250 jaar later zijn drankje wereldwijd nog steeds razend populair is. Het drankje is friszoet van smaak en heel goed te combineren met bijvoorbeeld Spa Rood of 7-Up. Met 18% alcohol is het zeker niet te sterk en ook puur erg lekker. Wat ons betreft zo ijskoud mogelijk in een longdrink of ‘on the rocks’! Doordat Berentzen ApfelKorn een fijne en milde smaak heeft is het heel toegankelijk, ongetwijfeld een van de redenen dat het zo succesvol is!  

De Berentzen ApfelKorn Wunderbar

Al jaren is de Berentzen ApfelKorn Wunderbar een van de gezelligste hotspots op festivals in Nederland. Het draait natuurlijk om het bekende drankje van Berentzen ApfelKorn en evengoed om de beleving van een typisch Duits feestje.  Compleet met DJ Heino voor de muzikale gangmakers en een team van vrolijke en charmante Heidi’s staat de Wunderbar garant voor eine sehr tolle Party. Want in de Wunderbar, is het altijd feest! De Heidi’s? Dit zijn geboren entertainers én de dames zorgen er voor dat niemand met dorst naar huis gaat. 

Win de Wunderbar! 

We hebben je lekker gemaakt met een fris artikel over Berentzen ApfelKorn en hoe te gek de Wunderbar is. Tijd om je te verlossen, want jij en je vrienden (60 maar liefst) maken kans op een eigen Wunderbar-experience! Echt waar? Ja ganz wunderwaar! Surf naar www.windewunderbar.nl, geef je op en vraag je vrienden hetzelfde te doen! Wil je nog meer kans maken? Ga dan op jacht naar een fles in de supermarkt of slijterij, want met een fles met actielabel maak je 2 keer meer kans. Moet je wel even de unieke actiecode invullen op de website. Wat je nog meer kunt winnen? 1 van de 20 kaarten voor het festival ‘’Smeerboel’’ in Utrecht óf 1 van de 80 bluetooth speakers. Te gek toch? 

De actie eindigt op 30 september 2019. 

jetzt geht los, Prost! 

Meer artikelen over festivals en dranken lees je op lifestyle platform mensgoodlife!

Geen 18, geen alcohol!