High-tea bij JanenAlleman
JanenAlleman

High-tea bij JanenAlleman

Proost erop los met een High-tea bij JanenAlleman in Breda, een uniek concept waar iedereen welkom is. De bediening wordt enthousiast verzorgd door jong volwassenen met een verstandelijke beperking. De redactie van mensgoodlife nam de proef op de som.

High-tea bij JanenAlleman

Om een nieuwe baan te vieren, hadden we een high-tea gereserveerd bij restaurant JanenAlleman. Onze ervaring? Onvergetelijk. We werden keurig naar onze tafel gebracht, die overigens lekker knus was. Hierna kwam een jong volwassen man met een verstandelijke beperking ons helpen. De timide jongen bracht ons enthousiast de soepjes en het feest kon beginnen. Zo smaakte de soep bijzonder lekker, en deed het nostalgische servies ons denken of we bij opa en oma thuis waren.

Naast ons zat een stel met een hond, die om water voor de hond vroeg. De jongen knikte en liep weg, waarna hij terugkwam om te vragen of de hond ook warm water wilde hebben. Vanzelfsprekend was dat niet de bedoeling, maar het feit dat de jongen zichzelf kon zijn en deze vraag durfde te stellen laat zien hoe goed een jongen met een verstandelijke beperking zich thuis voelt bij JanenAlleman.

Wat wij van de high-tea vonden? Die was geslaagd, naast de positieve sfeer die er heerste smaakte de belegde boterhammen met eiersalade, carpaccio en huisgemaakte tonijnsalade met als toetje een aantal gebakjes geweldig. We komen zeker een keer terug. Wanneer ga jij?

Echte mannen geven iedereen een kans, enjoy Goodlife!

Lees ook onze andere te gekke artikelen over gezondheid voor mannen!