je-dagelijkse-portie-groente-binnenkrijgen-is-nu-nog-makkelijker
je-dagelijkse-portie-groente-binnenkrijgen-is-nu-nog-makkelijker

Je dagelijkse portie groente binnenkrijgen is nu nog makkelijker

Let’s go healthy! Groentesappen zijn een echte gezondheidsrage en dat is niet voor niets. Het is namelijk een snelle, lekkere en gezonde manier van voedingsstoffen uit groente binnenkrijgen. Wij vertellen je waarom.

Jouw portie groente

Tegenwoordig bevatten onze groenten steeds minder goede voedingsstoffen, waardoor onderzoek pleit voor een nieuwe norm van 500 gram groente per dag. Iets waar slechts 5% van de Nederlanders op dit moment aan voldoet.

Groente is gezond, dat mag toch zeker geen verrassing zijn. Jouw dagelijkse portie binnenkrijgen in vorm van een drankje kan dé manier zijn voor het boosten van jouw gezondheid.

Slowjuicen levert meer voedingsstoffen

Veel mensen drinken vers geperste sap omdat het gezond is. Een vers sapje zit namelijk vol vitaminen, mineralen, enzymen, vezels en andere voedingsstoffen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de nutriënten die in je groente aanwezig zijn ook daadwerkelijk in je glas belanden? Dit kan door middel van slowjuicen, de machine vermaal groente langzaam, waardoor er weinig nutriënten verloren gaan.

Beter opneembare groente

het klinkt misschien gek, maar ons lichaam is niet altijd in staat om de voedingswaarden uit groenten en fruit op te nemen. Dit komt door de besloten cellen in bepaalde vruchten en planten. Het proces met de slowjuicer kan deze cellen doorbreken. Zo kunnen de voedingsstoffen in de sap makkelijker kunnen worden opgenomen. 

Minder verspilling van voedsel

Een juicer kan alle delen van groenten, vruchten en kruiden vermalen, Deze ook aan de schil en de pit. Je hoeft hierdoor niets weg te gooien. Zo is er minder ruimte voor voedselverspilling.

Heerlijk en natuurlijk

Dankzij het langzame vermalen van de ingrediënten is de sap bijzonder rijk van smaak. Ook de kleur en geur zijn meestal intenser. Zo is de sap heerlijk en natuurlijk!

Ga voor gezond! Check mannen blog mensgoodlife en blijf op de hoogte van het laatste gezondheid nieuws voor mannen.