maak-een-heerlijke-alcoholvrije-cocktail-met-ceders
maak-een-heerlijke-alcoholvrije-cocktail-met-ceders

Maak een heerlijke alcoholvrije cocktail met Ceder’s!

Wat we allemaal eten en drinken, heeft invloed op onze gezondheid. Hoeveel alcohol je drinkt is hier een voorbeeld van. Zoals de meesten zelf wel in kunnen vullen, is het belangrijk om bewust om te gaan met alcohol en dus ook af en toe voor een alcoholvrij drankje te gaan. De no-lo trend (no or low alcohol) en het zogeheten mindful drinken passen hier helemaal bij. Zo’n no-lo drankje hoeft gelukkig helemaal niet vies te zijn. Sterker nog, zo’n alcoholvrij drankje is minstens net zo smaakvol als een “gewone” cocktail (mits goed bereid natuurlijk)! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Negroni met Ceder’s Crisp!

Ceder’s

Ceder’s is een alcoholvrije gin uit Zuid-Afrika waarmee we de lekkerste alcoholvrije drankjes kunnen maken. Zeker in deze tijd, waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is het leuk en lekker om jezelf te verwennen met een alcoholvrije cocktail. Ceder’s is het alcoholvrije alternatief voor gin, gemaakt met Zweeds water en verschillende Zuid-Afrikaanse kruiden. Verschillende gin-kruiden als jeneverbes en citrus komen hierbij samen met de frisse smaak van komkommer en kamille.

Shaken maar

Heb je wel zin in zo’n alcoholvrije delicatesse? Dan kun je bijvoorbeeld met Ceder’s een Nogroni maken, een Negroni zonder alcohol. 50 ml Ceder’s Crisp, 15 ml sinaasappelsap en 40 ml grapefruit sap en ijs…. Shaken maar! Maak je cocktail af met verse kruiden en vruchten en maak met een aardappelschilmesje mooie sierlijke krullen van citroen als kers op de taart.

Geniet van een heerlijke alcoholvrije cocktail, enjoy goodlife!

Vind meer drinken nieuws op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.