proef-deze-heerlijke-koffie-rechtstreeks-uit-de-bajes
proef-deze-heerlijke-koffie-rechtstreeks-uit-de-bajes

Proef deze heerlijke koffie rechtstreeks uit de bajes

Life changing koffie: het bestaat echt! De Zuivere koffie van (ex-)gedetineerden uit de gevangenis in Zaanstad biedt kansen door het leren van ambacht. Op deze manier krijgen zij de kans om succesvol te reïntegreren in de maatschappij, en tegelijkertijd kunnen zij ook alvast rustig wennen aan het werkleven dat ze weer gaan krijgen buiten de gevangenis. Het is bovendien ook bewezen dat ex gedetineerden met een baan minder snel een terugval ervaren. Zuivere koffie is het enige echte bakje pleur dat gebrand wordt in de gevangenis.

Life changing koffie bestaat!

Soorten koffiepakketten

Je kunt verschillende soorten koffiepakketten kopen bij Zuivere koffie. Allereerst heb je de bonen pakketten, voor degene die graag zelf thuis malen. Ben jij in het bezit van een bonen machine? Dan kan het compleet pakket iets voor jou zijn. Maar ook voor degene die een old school filterkoffie apparaat hebben zijn er filterkoffie pakketten. Je kunt ook zelf losse koffiebonen zakken aanschaffen, bijvoorbeeld light decaf of koffiebonen met chocolade tonen.

Guilthea

Naast heerlijke koffie, verkopen ze ook thee. Deze thee wordt verpakt door gedetineerden in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Wederom is het assortiment enorm met verschillende soorten thee, bijvoorbeeld: bikini b*tch – een thee met exotisch fruit-, black mojito – een zwarte thee met limoen, citroen en munt -, en naked green – 100% pure groene thee.

Zuivere koffie kopen?

Je kunt de bonen of theedozen eenvoudig online bestellen. Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis. Dat is niet alleen maar genieten van koffie met een verhaal, je geeft er ook nog mensen een tweede kans mee.

Life changing koffie die gebrand is om te genieten, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over drinken en eten? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.