proost-op-kerstavond-mensgoodlife
proost-op-kerstavond-mensgoodlife

Proost op kerstavond

Wij zijn heel benieuwd waarmee jij proost op kerstavond en met wie! Deze avond draait om familie, vrienden, gezelligheid en sfeer! Met een stralende kerstboom in de kamer en schitterende versieringen is dit een heerlijke gelegenheid om met je loved ones te proosten op elkaar en de toekomst.

Proost op kerstavond

Een lekker rood wijntje, glaasje cava of frisse champagne. Alles kan op kerstavond! Mannen onder elkaar genieten misschien wel van een krachtige whisky? Wij zijn in ieder geval op zoek gegaan naar een aantal lekkere smaakmakers om weg te drinken samen in een goed gezelschap!

Een prima glas Cava Pere Ventura Gran zorgt voor een intense en romige smaak. Proef frisheid en veel fruitaroma’s in combinatie met een blend van onder andere Macabeo en Chardonnay. Het is een Cava om rustig van te genieten op deze bijzondere avond.

Iets meer karakter op tafel? Schenk de Ondarre Rioja Reserva in en je hebt je doel bereikt! Deze Rioja is lovend beoordeeld op meerdere international wijnconcoursen. Deze stevige rode wijn heeft een diepe smaak en schenkt het beste vanuit een karaf. Een ware smaaksensatie door onder andere de rijptijd op eikenhout van 16 maanden!

Een grande afsluiting? Dat doe je natuurlijk met champagne van Moët & Chandon. De fles heeft stijlvolle uitstraling en valt gegarandeerd in de smaak bij je visite. Wij gaan voor de klassieker, de Impérial Brut. Hoge kwaliteit, open en toegankelijk. Het was niet voor niets de voorkeur van keizer Napoléon!

Proost en geniet van kerstavond! Enjoy goodlife!

Ontdek meer dranken voor mannen op mensgoodlife.