hendricks-gin-foto
hendricks-gin-foto

Vier de feestdagen met Hendrick’s Gin

We zijn ondertussen alweer halverwege de feestelijke decembermaand. Lichtjes uit de kerstbomen schijnen door de ruiten en de straten zijn mooi verlicht. Elke keer weer leuke decembercadeaus tevoorschijn halen blijkt alleen af en toe nog best lastig. De nieuwste high-tech snufjes en het zoveelste flesje eau de parfum zijn zeker leuke decembercadeaus, maar met een fles Hendrick’s Gin met vlinderdas scoor je wellicht nog meer punten. Of je deze wonderlijke fles nu inpakt of juist lekker samen opdrinkt, genieten doe je zeker.

Vier de feestdagen met Hendrick’s Gin

Voordat zo’n fles Hendrick’s gin gemaakt is, komen botanicals uit alle hoeken van de wereld samen. De gin wordt in ‘batches’ gestookt met 11 botanicals en vervolgens worden er infusies van rozenblaadjes en komkommer toegevoegd. Eindresultaat: een perfecte gin om in te pakken als cadeau of om tijdens de feestdagen lekker op te drinken (of beide).

De limited edition geschenkfles, voor iedereen een verrijking

Hendrick’s Gin komt dan ook nog eens met een limited edition geschenkfles met een unieke frivole tie waarmee je vrijwel iedereen blij kunt maken. De combinatie van rozenblaadjes, komkommer en verschillende botanicals maakt dat de ginkenners onder ons eigenlijk al geen ‘nee’ kunnen zeggen tegen dit vloeibare stukje kunst. Ook de avonturiers, die gaan voor het eigenaardige en onontdekte, kunnen met Hendrick’s Gin aan hun behoeften voldoen. Het ongewone en excentrieke is namelijk zeker terug te vinden. Voor de bewezen thuisbartender zal deze fles een bron van inspiratie zijn. Al met al is deze Hendrick’s Gin gewoon een tijdloze klassieker waarmee we met de feestdagen sowieso goed zitten.

Over Hendrick’s Gin

Hendrick’s is de onvolprezen superpremium gin met een eigenzinnig karakter die Hendrick’s te danken heeft aan de wonderlijke symfonie van botanicals en infusies van rozenblaadjes en komkommer. Schotland is het land waar Hendrick’s Gin wordt gedistilleerd, in batches van 500 liter, met 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. De gin wordt gemaakt van een melange van spirits uit de ‘Carter-Head’ en de ‘Bennet’ ketel, twee verschillende ketels. Als kers op de taart wordt deze melange vervolgens verrijkt met essences van rozenblaadjes en komkommer. Samen creëren ze een buitengewone, unieke gin met een heerlijk fris en bloemig aroma. Meer informatie vind je op www.hendricksgin.com.

Over William Grant & Sons

Hendrick’s is onderdeel van William Grant & Sons. William Grant & Sons Holdings Ltd is in 1887 opgericht door William Grant in Schotland en is een onafhankelijke distilleerderij. In de 21ste eeuw, vijf Grant-generaties later, kan William Grant & Sons een internationale leider in premium spirits genoemd worden. Het familiebedrijf heeft heel wat successen op haar naam staan. William Grant & Sons distilleert befaamde Schotse whisky’s als ‘s werelds populairste single malt Glenfiddich®, de handgemaakte The Balvenie® single malt whisky’s en de beroemde blended Scotch, Grant’s®. Andere iconische namen uit het portfolio van William Grant & Sons zijn Sailor Jerry® Spiced Rum, Monkey Shoulder®, Tullamore Dew® en Drambuie®. Meer informatie vind je op www.williamgrants.com.

Geniet van de feestdagen met Hendrick’s Gin, enjoy goodlife!

Benieuwd naar meer informatie over het smaakprofiel? Volg @essentialsofliquor op Instagram voor meer uitleg en proefnotities.