bestel-jouw-vlees-voor-op-de-barbecue-deze-zomer-bij-online-slagerij-bollensteak
bestel-jouw-vlees-voor-op-de-barbecue-deze-zomer-bij-online-slagerij-bollensteak

Bestel jouw vlees voor op de barbecue deze zomer bij online slagerij Bollensteak

Het barbecue seizoen komt er weer aan! Met de stijgende temperaturen beginnen onze handen natuurlijk weer te jeuken. Of je nu gaat voor Picanha, Ribeye of lamsburger, vlees smaakt nu eenmaal beter van de barbecue. Heb jij je eerste bbq al gehouden? Lees onze tips voor de ideale barbecue-avond hier, en laat dat buitengevoel maar komen!

#1 bestel jouw barbecue vlees online

Er zijn heel wat voordelen voor het online bestellen van je vlees. Zo heb je eindeloze keuze en wordt al het vlees moeiteloos bij je thuis bezorgd. Bestel bijvoorbeeld bij online slagerij Bollensteak. Hier vind je al het vlees netjes verdeeld over overzichtelijke categorieën en heb jij meteen het actuele aanbod paraat.

Online bestellen duurder dan bij de slager? Integendeel! Wanneer je vlees bij de slager koopt hangt de prijs vaak af van de dag. Zo hangen er bordje met de prijs door de hele slagerij. Je zal daarom bij een slager al snel wat meer betalen dan bijvoorbeeld een supermarkt. Maar met online vlees bestellen heb je vaak de mogelijkheid om nóg goedkoper je vlees te kopen. Wanneer je online je bestelling doet, hoef je niet naar de supermarkt of slagerij om je vlees te kopen. En zo kun je op termijn veel tijd en geld besparen.

#2 Ga voor een barbecue die bij je past

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. De houtskool barbecue, de buitenkeuken, de gas barbecue, de Kamado, de elektrische barbecue en de rookoven. Welke bij jou past hangt af van je voorkeur in smaak. Ook speelt de frequentie waarin je wil barbecuen een grote rol.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden lees dan hier meer.

#3 Geduld op de proef gesteld

Wanneer je de aanmaakblokjes eenmaal hebt aangestoken, wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk beginnen met barbecueën. Echter is dit niet verstandig. Je kunt beter even wachten totdat de barbecue écht goed heet is geworden. Dat geduld een schone zaak is blijkt dus maar weer. Hier zal je geduld dus flink op de proef stellen, maar resulteert uiteindelijk in een lekkerder stukje vlees! Tip; begin alvast wat eerder met aansteken.

#4 Houd je aan een goede basis

Ben jij nog niet zo bekend met barbecueën? No problemo! Houd rekening met deze punten en lekker eten wordt een eitje.

  • Laat het vlees van tevoren goed op kamertemperatuur komen.
  • Smeer de gerechten goed in met olie. Zo wordt het gelijkmatig gaar en plakt het niet aan het grillrooster.
  • Marinades bevatten soms suiker, en dat verbrandt snel tijdens het barbecuen. Ben jij helemaal los gegaan met marinades? let dan dus goed op en draai het vlees regelmatig om!
  • Prik niet onnodig in het vlees. Het beste laat je het vlees met rest.
  • Verwijder verbrande stukjes van de gerechten voor het opdienen.
  • Borden waar rauw vlees op gelegen heeft leg je weg. Je wil niet dat hier gegrild vlees op komt te liggen.

Ik heb al honger gekregen! Ik hoop jij ook. Wil jij meer lezen over eten en drinken? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.