boodschappen-doen-met-personal-shopper-ubermart
monticello

Boodschappen doen bij Ubermart

Eindelijk is het zo ver, een personal shopper voor je boodschappen in Rotterdam die binnen 2 uur levert. Even je mobiel pakken en je kunt online Boodschappen doen bij Ubermart.

[divider]Gewoon bij Ubermart[/divider]

Business case

Young entrepreneur Narek Aramjan, startte direct na zijn stage bij Ernst & Young zijn eigen business. Met een achtergrond in de bedrijfseconomie en de nodige technische web development skills heeft hij een strakke website ontwikkelt: www.ubermart.nl.

ubermartHierin gaat Narek samen met zijn broers, moeder en een vriend de concurrentie aan met Albert.nl, de bezorgdienst van Albert Heijn. Hij biedt namelijk op dit moment uitsluitend hun boodschappen aan en kan dus gezien worden als een nieuw distributiekanaal voor de Albert Heijn. Een correspondent van de Albert Heijn laat dan ook weten dat het niets zal doen tegen klanten die betaald boodschappen bij hun doen. Sterker nog ze zouden er zelfs blij mee moeten zijn, het levert alleen maar extra promotie en omzet op.

Het concept is geïnspireerd door de Amerikaanse supermarkt keten Instacart.com. Het design ziet er bijna hetzelfde uit, alleen zijn de kleuren Facebook blauw in plaats van komkommer groen. Daarbij levert Ubermart binnen twee uur en is dat bij Instacart de helft sneller.

Het verdienmodel van Ubermart zit hem in de boodschappen zelf, zo betaal iets meer dan prijs in de supermarkt. Daarnaast betaal je voor bestellingen onder de 35 euro: 4,99 bezorgkosten en bij bestellingen van 35 < 50 euro: 1,99 euro. Boven de 50 euro is de bezorging gratis. Voor diegene die het willen uitproberen, de eerste bestelling wordt gratis bezorgd met kortingscode “MENSGOODLIFE”.

Ideaal voor feesten

“I went back to work because someone had to pay for the groceries.” – Bette Davis

Je kent het wel, de vrijdagavond zit eraan te komen en je krijgt 25 man op bezoek en je hebt eigenlijk nog geen bier in huis, wat doe je dan? Precies, even naar Ubermart surfen. Je bestelt met gemak 8 kratten pils en bespaart jezelf een “hell-of-a-rit” naar de supermarkt. Want ja, die flesjes zijn een stuk lichter als ze leeg zijn. Dat ene beetje extra haal je er dus zo uit en het is helemaal ideaal tijdens tentamens of als je laat thuis komt en nog niets te eten hebt. Even shoppen en het komt aan wanneer jij thuis komt, lekker vers en persoonlijk bezorgd door Ubermart.

Woon jij in Rotterdam en wil jij een personal shopper voor je boodschappen? Probeer het uit, enjoy Goodlife.

Lees meer lekker eten op mannen blog mensgoodlife.