cultuur-proeven-bij-wereldeethuis-bazar
Wereldeethuis Bazar

Cultuur proeven bij wereldeethuis Bazar

Bij binnenkomst grijpen de kleurrijke lantaarntjes aan het dak meteen de aandacht. Je ogen dwalen van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Op tafel staan sfeervolle kaarsen in flessen wijn van exotische oorsprong. Je schuift aan op een kleine houten tafeltje met fel groene stoeltjes. Een combinatie van retro accessoires en wanddecoraties direct uit de film ‘Casablanca‘, geven jou het gevoel dat je je bevindt in een betoverende eethuis in een Arabische stad. Maar nee, je bevindt je ‘gewoon’ op de Witte de Withstraat te Rotterdam. Wereldeethuis Bazar is dé Rotterdamse parel waar jij Arabische cultuur (letterlijk) kunt proeven.

Proef de Arabische cultuur bij Bazar

In Hotel Bazar overnacht je in sfeervolle suites die druipen van Arabische karakter. Naast het hotel vind je wereldeethuis Bazar. Hier geniet jij van authentische gerechten uit verschillende Arabische landen. Wat kun je verwachten van een maaltijd bij deze cultuurbom van een restaurant? Dat kunnen wij jou verklappen. De keuze aan voorgerechten bestaat uit verschillende overheerlijke kruidige gerechten zoals de hummus plaat of de falafel schotel. Maar bij het hoofdgerecht wordt het pas echt interessant. Onze favoriet is de couscous schotel. Met tutti frutti, geroosterde groentes en kebab springen de kleuren van het bord. Als afsluitertje kies je bijvoorbeeld voor ‘Yayla’, een milde Turske yoghurt geserveerd met honing.

Authentische gerechten uit verschillende Arabische landen

Heb jij ineens ontzettende trek in heerlijk eten en een echte Arabische maaltijd? Dan kun je terecht op de Witte de Withstraat 16 te Rotterdam. Met het voorjaar op komst, kun je hier op een goede middag heerlijk buiten lunchen onder het zonnetje. Vergeet dan niet te reserveren want Bazar is een populaire lunchbestemming. Grote kans dat je ons, als echte goodlife liefhebbers, daar tegenkomt. We zien je daar! Enjoy Goodlife.

bazar-cafe-restaurant