de-perfecte-barbecue-organiseren-doe-je-zo
de-perfecte-barbecue-organiseren-doe-je-zo

De perfecte barbecue organiseren doe je zo!

Ga jij een barbecue organiseren voor je vrienden? Als de temperatuur stijgt is het in menig achtertuin wel te ruiken: die heerlijke barbecue geur. Tegenwoordig gaan ook steeds meer mensen in de winter barbecueën. Wellicht komt dit doordat de èchte koude winters tegenwoordig wel verleden tijd lijken. Los van het jaargetijde, is een barbecue altijd een goed plan als je een avond met vrienden wilt organiseren. Het regelen hoeft niet eens veel tijd te kosten. Je kunt eenvoudig online kwaliteitsvlees bestellen bij een internet slager.

Voordelen van online vlees bestellen

Allereerst is het assortiment vlees waaruit je online kunt kiezen veel veelzijdiger dan wanneer je je barbecuevlees in de supermarkt koopt. Naast de barbecueworsten, kipspiezen en spareribs wil je ook eens wat anders. Bij een internet slager kun je bijvoorbeeld ook een stukje kalf, eend of lams vlees online bestellen. Nog een ander voordeel is dat het vlees op de door jou gekozen gewenste dag bezorgd wordt aan huis. Hierdoor voorkom je dat je aan het stressen bent omdat een supermarktschap halfleeg is. Je zult namelijk altijd zien dat jij niet de enige bent met het goede idee om te gaan barbecueën op een warme zomerdag. Tip: denk ook aan je vegetarische vrienden!

Beer en bites is de ultieme combinatie, enjoy goodlife!

”Good People drink Good Beer”

Zeker niet onmisbaar tijdens een barbecue avond met vrienden is natuurlijk (speciaal) bier. Bij een vet, mals stukje vlees – bijvoorbeeld een biefstuk – past het best een bitter biertje, zoals een Porter of IPA. Bitterheid zorgt er namelijk voor dat de smaken in balans worden gebracht, waardoor je zowel de lekkere smaak van het vlees als het bier proeft. Bij visgerechten raden wij een blond biersoort aan en bij kalfsvlees of kipgerechten een tripel. Bij gevogelte matcht een dubbel biertje het beste!

Een perfecte barbecue

Zorg dat er voldoende verlichting in je tuin aanwezig is, zodat je goed kunt zien of het vlees op je barbeque gaar is. Vergeet ook niet een muziekbox of installatie te regelen. Tip: informeer vast van te voren je buren dat je een feestje hebt. Denk er ook aan dat het in de zomer ’s avonds nog wel eens af kan koelen, een vuurkorf kan zorgen voor warmte en een leuke sfeer.

Zet die BBQ maar vast klaar, het wordt smakelijk eten!

Wil jij meer lezen over eten en drinken? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.