de-slankmakende-gerechten-van-pinch-of-nom
de-slankmakende-gerechten-van-pinch-of-nom

De slankmakende gerechten van Pinch of Nom

Het is weer bijna januari en dat betekent voor veel Nederlanders weer die onmogelijke taak “de kerstkilo’s kwijt raken”. Volgens dit kookboek hoeft dat helemaal niet zo onmogelijk te zijn. Heerlijke, voedzame en simpele gerechten, daarmee is afvallen zeker geen afzien.

Slankmakende gerechten:

Een dieetblog voor mensen die niet van diëten houden

Door een gezond eetpatroon voel je je fitter, gelukkig er gezonder! Groenten zijn ontzettend goed voor ons lijf, dat weten we allemaal. Toch hebben veel mensen moeite met het eten van genoeg groente en vooral het uit de weg gaan van die vette hap. Kate Allinsone en Kay Ketherstond gingen het onmogelijke aan. Mensen inspireren met gezond eten. Het dieetblog voor mensen die niet van diëten houden en groeiden al snel uit tot een groep met ruim 900.000 volgers.

De troostmaaltijd, maar dan anders

We kennen ze allemaal.. Die vette hap waar je steeds naar hunkert, maar oh zo slecht is voor het lichaam. Na het eten van de troostmaaltijd beland je al snel op de bank met een deuk in je eigenwaarde. De gerechten van Pinch and Nom geven je precies de smaakervaring van deze heerlijke maaltijd, maar dan zonder de ontelbare calorieën. Zo hoef je je niet schuldig te voelen tegenover jezelf. Lekker én gezond: wie wil dat nou niet? Wat dacht je van kaneelbroodjes, een heerlijke curryworst of een crispy chicken fajita?

Afvallen in januari

Afvallen doe je niet alleen door het maken van gezondere recepten. Het is een samenwerking van goed slapen, genoeg bewegen en gezond eten. De recepten van het nieuwe kookboek maken het leven van de new you een stuk makkelijker, maar vergis je niet.. er is meer werk aan de winkel. Zorg dat je samen met een vriend of vriendin gaat sporten of wandelen, of ga voor een sport die je leuk vindt om te doen. Zo gaan die kerskilo’s er zo weer vanaf!

Smullend kerstkilo’s kwijtraken. Enjoy goodlife!

Ontdek meer gezonde gerechten op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.