de-tips-voor-een-summer-body-deze-zomer
Bruce

De tips voor een summer body deze zomer

Langzamerhand zit de zomer er toch echt aan te komen. Heb jij al jouw zomervakantie geboekt? Of ben je meer van de last minutes. Allemaal helemaal prima natuurlijk! Maar houd er rekening mee dat je summer body toch echt niet last minute nog even geboekt en bezorgd kan worden. Je zult toch echt o.a. moeten gaan sporten. Onze mensgoodlife redactie deelt in dit artikel een aantal handige tips, zodat jij voorbereid de zomer ingaat!

1. Outdoor

Aangezien het over het algemeen nu steeds wat mooier weer wordt, breekt de tijd aan dat je weer lekker buiten kunt gaan sporten. Wat denk je van een hardloopsessie, outdoor workout of bootcamp? De temperatuur in de lente is hier perfect voor geschikt. Niet te warm en niet te koud.

2. Water, please

Tijdens het sporten is het van belang dat je genoeg drinkt om je vochtpijl op orde te houden. Maar ook voor en na het sporten moet je genoeg water drinken. Water is nou eenmaal een van de belangrijkste brandstoffen voor je lichaam. Als je te weinig water drinkt, zul je energie verliezen en als gevolg heb je ook weer geen zin en kracht om te gaan sporten.

3. Samen staan we sterk

Jij hebt vast wel vrienden die net als jou flink wat willen sporten. Je kunt natuurlijk naar de sportschool gaan met je vrienden, maar hier doet iedereen toch al gauw z’n eigen ding. Ooit al eens gedacht aan een sport die je samen kunt doen, bijvoorbeeld squashen, tennissen of boxen? Doordat je met iemand samenwerkt aan het beste resultaat kunnen jullie elkaar naar een hoger niveau tillen.

[divider]Let’s workout together, and enjoy Goodlife![/divider]

4. Shake it off!

Met een vitamine shake – oftewel een maaltijdshake – zal jouw lichaam optimaal presteren en pieken op de momenten dat je het nodig hebt. Een shake is zó gemaakt en kan zelfs een maaltijd vervangen. Ontbijt, lunch of diner, je kiest het helemaal zelf! Een maaltijdshake vult goed, maar je neemt minder calorieën tot je dan met een gewone maaltijd. Het stimuleert dus je verbranding en vermindert je hongergevoel.

Wil jij meer lezen over eten en drinken? Lees dan snel verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.