Heerlijk gourmetten doe je het liefst elke dag
A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Heerlijk gourmetten doe je het liefst elke dag

Wie gourmetten tegenwoordig alleen associeert met kerst en oud en nieuw heeft de afgelopen jaren heel wat lekkers gemist! Je kunt in de zomer namelijk ook heerlijk buiten in de tuin gourmetten en wanneer het regent zit je droog onder de overkapping. Bovendien scheelt dit je weer veel gedoe. Zo ben je niet oneindig lang bezig om die gourmetlucht uit je huis te krijgen. Helaas vinden sommige mensen gourmetten te veel werk en kiezen zij ervoor om liever iets makkelijks te koken. Goed nieuws, wij hebben iets gevonden wat jou onwijs goed zal helpen bij de organisatie van een avondje gourmetten!

[divider]Bestel jouw gourmetstel online[/divider]

Tijdens een avondje gourmetten hoort natuurlijk lekker eten, drinken en vooral gezelligheid. Bij gourmetten is het de bedoeling dat iedereen lekker lang blijft tafelen onder het genot van een hapje en een drankje. Zorg er allereerst voor dat je een gourmetstel hebt en een tafel waar genoeg stoelen aan zitten. Tip: aan een ronde tafel gourmetten zorgt ervoor dat iedereen met elkaar kan praten en dat iedereen goed bij zijn of haar gourmetpannetje kan.

Gourmet bestellen

Om het je nog wat makkelijker te maken, hebben wij een site gevonden waar jij online jouw gourmet of barbecue bestelling kunt plaatsen. Na de betaling heb je de volgende dag je bestelling al in huis. Compleet met borden, bestek en een goede service zullen zij ervoor zorgen dat jouw gourmet sowieso een groot succes wordt. Je hoeft zelfs niet eens de afwas te doen, want het vieze servies wordt gewoon meegenomen. Dit scheelt jouw weer een vervelend klusje. Ideaal toch?

Wat zullen we eten?

Maar wat kun je allemaal voor lekkers klaarmaken op een gourmetstel? Er staan een aantal lekkere vlees en vis gourmet recepten op de site met onder andere tips hoe jij ervoor zorgt dat de uitvoering van het recept slaagt. Je kunt bijvoorbeeld het vlees van te voren marineren, zodat het vlees lekker mals blijft en de kruiden er goed in kunnen trekken. Bovendien staan er ook een paar vegetarische recepten op, zoals gepaneerde aubergine met mozzarella. Je krijgt er spontaan honger van!

Bel je vrienden en familie op, want jullie gaan gourmetten! Eet smakelijk, enjoy goodlife.

[divider]Footage: Gourmet inspiratie[/divider]

AZ Barbecue maaltijd
Foto: A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Lees meer over lekker eten voor mannen op het lifestyle nieuws platform mensgoodlife.