probeer-deze-pindakaas-recepten-bij-je-ontbijt-of-lunch
probeer-deze-pindakaas-recepten-bij-je-ontbijt-of-lunch

Probeer deze pindakaas recepten bij je ontbijt of lunch

Pindakaas, een geschenk uit de hemel waar we ontzettend veel verschillende kanten mee op kunnen. Gooi het door je havermout, gebruik het als ingrediënt in je smoothie, smeer het op je brood, maak er pindasaus van… Of neem stiekem gewoon een hap direct uit de pot! Ken jij onderstaande pindakaasvariaties al?

Hagelslag

Eentje die de meeste van ons misschien wel kennen, maar ook zeker eentje die niet mag ontbreken in deze lijst. Dat is de combinatie met hagelslag! Een gouden combinatie!

Pindakaas met banaan

Vul je cracker of boterham met, een royale hoeveelheid, pindakaas aan met plakjes banaan en een beetje kaneel!

Appel, cruesli en pindakaas

Een feestje op je cracker… Rasp een appel boven je cracker met een lekkere pindakaaslaag en maak het af met wat knapperige cruesli. Dit wil je, vullend en lekker!

Pretzels

Tijd voor snacks, maar dan liever niet die chips of nootjes waar je elke week weer mee eindigt? Pindakaas met pretzels is jouw nieuwe favoriete snack! Neem een handje pretzels en verkruimel ze op een (sesam)cracker met een pindakaaslaag.

+ Jam

Met jam, een klassieke combinatie voor op getoast brood. Je creëert een knapperige bodem met een zoete fruitsmaak van de jam en een nootachtige toon van de pindakaas. Een goddelijke combi die je geprobeerd MOET hebben! (Tip: je kunt hier ook vers fruit gebruiken in plaats van jam).

Geniet van de lekkerste pindakaas combinaties, enjoy goodlife!

Vind meer eten en drinken op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.