vier-de-zomer-met-de-kokosdropjes-van-oldtimers-drop
vier-de-zomer-met-de-kokosdropjes-van-oldtimers-drop

Vier de zomer met de kokosdropjes van Oldtimers

Af en toe moet je eens wat nieuws doen. Dat dachten ze bij Oldtimers ook! Oldtimers viert vaker de wisseling van seizoenen met een nieuwe dropsmaak. Deze zomer komen ze daarom met een hele lekkere vernieuwende smaak. Speciaal voor deze zomer heeft het merk zijn traditionele vakmanschap ingezet om een vegan kokosdrop te ontwikkelen die zorgt voor een tropische smaakervaring.

Smaak van Oldtimers

Iedereen kent het doosje van Oldtimer wel! De drop van Oldtimers is al bijna 100 jaar lang geliefd in Nederland en staat bekend om de rijke smaak en karakteristieke structuur. Deze dropmakers werken namelijk met pure ingrediënten en de nieuwste technieken.

Go Vegan!

De grondlegger Jochum Douwenga, vond al dat de karaktervolle drop bij elke dropliefhebber zou moeten aansluiten. Heerlijk in allerlei smaken en structuren. In de 21e eeuw hoort daar ook een nieuw jasje bij; Vegan! Alle Oldtimers drop was al glutenvrij en in 2019 ging het merk over op vegan producten. Zo is het een drop voor iedereen.

NEW! Dit keer Kokosdrop

In de supermarkt vind je nieuwe verpakkingen terug. De kleuren van de verpakkingen zijn intenser gemaakt. Maar dat is niet alles, er is een nieuwe smaak die je echt zou moeten proberen.

Speciaal voor de zomer heeft Oldtimers zijn traditionele vakmanschap ingezet om een vegan kokosdrop te ontwikkelen die zorgt voor een tropische smaakervaring. De drop bevat alleen pure ingrediënten zoals Arabische gom, zoethoutwortel en kokoswater en heeft een spannend zoet-zout suikerjasje. De unieke smaak van kokos zorgt samen met het pure zoethout voor een mooie balans tussen de rijkheid van drop en de frisse, licht-zoete smaak van kokos. Wij gaan deze smaak zeker proeven!

Ren naar de supermarkt. Enjoy Goodlife!

Vind meer eten en drinken op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.