flirten
Freebits.nl

Openingszin werkt niet

Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 10 dames negatief reageert als een man ze benadert met een openingszin. Terwijl 7 op de 10 positief reageert als een man ze neutraal benadert. Dus heren van de goodlife: een openingszin werkt niet. Gebruik geen openingszin zoals, ‘Waarom ken ik jou niet ergens van?’, ‘Kom je hier vaker?’, ‘Ben jij niet moe? Je loopt al uren rondjes in mijn gedachten of ‘Deed het pijn? Toen je uit de hemel viel…?’. 100% afknappers bij daten!

Openingszin werkt niet?

Blijf jezelf, benader de dame neutraal en direct. Dames houden ervan als ze meteen weten waar ze aan toe zijn, zonder bogen te maken. Hier zit oprecht en eerlijkheid aan gekoppeld. Dat vinden de dames goede eigenschappen van mannen.

Rustig benaderen

Ben je iemand die liever niet gelijk een dame face to face wilt confronteren, maar juist rustig op een afstand wilt benaderen en een gesprek wilt opbouwen? Doe dat via datingsites, want wist je dat 1 op de 5 relaties start via online dating? Conclusie: Openingszin werkt niet. Nooit geschoten is altijd mis, probeer het eens en enjoy Goodlife.

Lees nog veel meer leuk dating nieuws en tips op het inspirerende lifestyle mannenblog mensgoodlife.