Vijf soorten vrouwen om mee te trouwen

Als man heb je vast het ideale plaatje in je hoofd van de perfecte vrouw. Zowel het innerlijk als uiterlijk moeten beide perfect in balans zijn met elkaar. Jammer genoeg is niemand perfect. Gelukkig vallen imperfecties vaak minder op als je eenmaal op een verliefde wolk zit. Wat voor type is jouw huidige vriendin of toekomstige vrouw?

Mannen vallen voor intelligente, gezonde, zelfstandige en speelse vrouwen.

#1 Schoolmeisje

Evolutionair gezien vallen mannen op slimme vrouwen, omdat zij betere genen door zouden kunnen geven aan de volgende generatie. Toch raken mannen vaak geïntimideerd door tè slimme vrouwen. Het is in ieder geval belangrijk dat je samen kunt levelen, en dat de een niet veel slimmer is dan de ander. Dat kan namelijk gaan irriteren.

#2 De Fitgirl

Behalve dat een fitgirl over het algemeen vaak een goed lichaam heeft, wil dit ook zeker wat zeggen over de mentale gesteldheid. Fitte vrouwen zijn gedisciplineerd, gemotiveerd en hebben doorzettingsvermogen. Fit zijn betekent niet dat we willen dat een vrouw graatmager is en niks lekkers mag eten. De meeste mannen willen vrouwen met een gezond gewicht. Lekker samen drinken en eten betellen op z’n tijd is juist ook wat wij mannen leuk vinden in een relatie. Het allerbelangrijkste is dat ze goed in haar vel zit, zelfvertrouwen heeft en dit ook uitstraalt.

#3 De Feminist

Het feminisme komt op voor vrouwenbelangen en streeft naar een gelijke behandeling tussen mannen en vrouwen op economisch, sociaal, politiek en persoonlijk gebied. Vrouwen hoeven niet direct een uitgesproken feminist te zijn, maar we vinden het fijn als een vrouw op eigen benen kan staan. De meeste mannen hebben graag een onafhankelijke vrouw met een eigen leven.

#4 Het Lekkerding

Wij mannen willen natuurlijk allemaal graag een knappe vriendin. Gelukkig is schoonheid subjectief en vinden we niet allemaal dezelfde vrouwen mooi. Anders zou het een grote gladiatoren strijd worden. We vinden het ook belangrijk dat onze vrouwen wel hun best blijven doen om er goed uit te zien gedurende de relatie. Als een vrouw zichzelf sexy kleed, straalt ze vaak ook uit meer zelfvertrouwen uit en dit is wat wij zeker kunnen waarderen.

#5 Daredevil

Als we interesse hebben in een vrouw vinden we het vaak prettig als we de vrouw moeten veroveren. Hetzelfde geldt als je in een relatie zit, een beetje spanning op z’n tijd houdt de relatie gezond. Een vrouw die regelmatig nieuwe dingen wilt uitproberen en speels is kunnen wij mannen waarderen. Iedere man vindt het leuk om zo nu en dan de fantasie de vrije loop te laten en zijn jeugdige, speelse kant naar boven te laten komen.

She’s a keeper, but which one will be yours? Enjoy goodlife!

Vrouwen om van te houden

Wil jij meer lezen over mooie vrouwen en de liefde? Check dan onze andere lifestyle blogs voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife. Vergeet niet om ook ons artikel over het daten met een vrouw met klasse te lezen.