Vrouw-met-klasse
ZoomTeam

Een vrouw met klasse

Bewuste mannen kijken kritisch tijdens de ontmoeting van een vrouw en hebben verschillende soorten verwachtingen bij een vrouw met klasse. Zo stellen wij als man hoge eisen als het gaat om het inschatten van de toekomstige vrouw. Maar waar moet je dan opletten bij het beoordelen van een vrouw met klasse? De volgende 9 onderwerpen helpen je bij het beantwoorden van deze volgende vraag.

Ontdek of je date met een vrouw met klasse?

1: Zelfbewust

Een vrouw met klasse zorgt goed voor haarzelf en is een echte strever. Dit betekent niet dat ze perfect is, het betekent eerder dat zij zich voortdurend wil ontwikkelen. Je hoeft haar niet te vertellen dat ze problemen in haar leven moet aanpakken. Ze is zelfbewust en ziet zelf waaraan ze moet werken en is gemotiveerd genoeg om hiermee aan de slag te gaan. Ze heeft een partner nodig, geen tweede vader.

2: Geeft ruimte

Vrouwen met klasse raden je aan om je persoonlijke doelen na te streven, maar ze managet het niet. Ze geeft je voldoende ruimte en vertrouwt erop dat jij de juiste beslissingen neemt in jouw eigen leven. Ze is immers de cheerleader, niet de coach.

3: Speelt geen spelletjes

Een echte vrouw met klasse probeert jou niet jaloers te maken. In tegendeel, ze is zeker van de waarde die jij haar geeft en heeft eigenwaarde. Ze erkent hoe waardevol ze is en accepteert dit ook. Ze hoeft geen spelletjes te spelen om je te laten inzien wat ze voor je betekent.

4: Respectvol

De ideale vrouw met klasse heeft geen prinsessen complex. Ze eist alleen dat je haar met respect behandelt, omdat ze een persoon is waarvan je houdt en dus niet alleen omdat ze een vrouw is. Ze verwacht dat jij jouw vrienden en familie ook met respect behandelt. Een vrouw met klasse wil immers geen man in haar leven hebben die respectloos is naar anderen om zich heen.

”A pretty face gets old. A nice body will change. But a good woman will always be a good woman” – Olubayo

5: Onafhankelijk

Een vrouw met klasse heeft naast jou ook een deel in haar leven waar je niet per se bij betrokken hoeft te worden. Vrienden, studie, hobby’s, werk, carrière etc. De ideale vrouw met klasse is namelijk zelfverzekerd en onafhankelijk genoeg om niet je betrokkenheid in alles te hoeven hebben. Ze heeft naast jou ook een eigen leven waar ze zich goed in kan vermaken.

6: Betrokkenheid

Je hoeft er niet twee keer over na te denken of jij je vrouw met klasse wilt uitnodigen bij belangrijke gelegenheden in je leven. Denk hierbij aan een etentje met je ouders, een barbecue met vrienden of tijdens een feest op het werk. Zolang er wederzijdse betrokkenheid is, nodig je haar juist graag uit. Ze is dan ook volwassen genoeg om een positieve indruk te maken op je vrienden en wil samen zijn.

7: Ondernemend

De vrouw met klasse is een ondernemer. Als ze in een situatie komt waarin ze niemand kent, stelt ze zichzelf voor en dat met volle vertrouwen. Zo maakt ze de sociale interactie voor jou ook een stuk makkelijker. Daarnaast neemt ze ook zelf initiatief en organiseert ze leuke uitstapjes, ze klampt zich niet aan jou vast en is proactief. Ze geeft je graag een fijn gevoel van waardering door te ondernemen.

8: Duidelijk

Een vrouw met klasse weet goed wat ze wil in haar leven. Ze is duidelijk, open, direct en altijd eerlijk. Ze is goed in haar ding en straalt dit ook uit, je hoeft niet haar waarden of doelen te veranderen om zich aan jou aan te passen. Want als dit wel zo zou zijn, zou dit geen vrouw met klasse zijn.

9: Zelfvoorzienend

Je bent blij om te daten met een vrouw met klasse omdat je weet dat ze normaal gesproken niet zomaar met iemand op een date zou gaan. Ze is niet bang om single te zijn en is zelfvoorzienend. Je weet dat ze met je date omdat ze zich aangetrokken tot jou voelt en ze het gevoel heeft dat jullie band wel eens zou kunnen doorgroeien naar nog iets mooiers.

Wees kritisch en geniet van elk moment. Wie weet date jij wel een vrouw met klasse. Enjoy Goodlife!

Met dank aan: Chrissy Stockton

Ontdek meer dating blogs op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife. En lees ook ons artikel over de 5 soorten vrouwen om mee te trouwen.