Float je stress vaarwel
Float House

Float je stress vaarwel

Rust drijvend uit met Float House, de meest effectieve methode om stress, (chronische) pijn en vermoeidheid tegen te gaan. Afgelopen weekend nam mensgoodlife een duik in een floating bath vol zout en magnesium. Is het iets voor mannen? Lees snel verder.

Float je stress vaarwel

Een unieke ervaring waarbij jij je lichaam fopt. Zo is zowel het water als de cabine gelijk aan je lichaamstemperatuur waardoor je het gevoel hebt dat je echt zweeft. Je spieren ontspannen, je lichaam komt tot rust en je hoofd drijft op het water. Je hoort niets anders dan alleen je eigen hartslag in je oren. In het begin vond ik het confronterend, want je bent even echt één met jezelf. Ook voelde ik de druk in mijn lichaam stijgen naar mijn hoofd. Maar na een tijdje begon ik volledig te ontspannen en na 45 minuten kwam ik pas weer terug op de wereld. Dit keer helemaal fresh en ontspannen als het maar kan zijn.

Alternatief voor slapen?

Zo blijkt een uurtje floaten gelijk te staan aan 3 tot 4 uur slaap. Het is net of je terugkomt van een dagje sauna. Je stresspieken kan je beter aan. Als je er dus even tussenuit wil, ga je toch lekker floaten? Een eenmalige sessie is leuk om te proberen, maar voor echt resultaat is het verstandig om een paar keer meer te gaan. Wij nemen snel een volgende duik. Wanneer ga jij?

Echte mannen floaten hun stress vaarwel, enjoy Goodlife!

Video Float House

Plan een bezoek bij Float House in en ontdek onze andere gezondheid nieuws voor mannen.