nachtelijk avontuur
NejroN Photo

Op nachtelijk avontuur

We houden op z’n tijd allemaal wel van een nachtelijk avontuur waar nog jaren over nagepraat gaat worden. Het onvergetelijke avontuur tijdens deze nacht? dat kan werkelijk van alles zijn. Die momenten gebeuren spontaan. Maar, door actief op zoek te gaan naar to-do’s in het nachtleven creëer je de beste kansen op een avond die jullie nooit meer vergeten.

Feesten in het buitenland

Waar wij inspiratie van krijgen is het continue ontdekken van nieuwe plaatsen en het opdoen van nieuwe ervaringen! Zijn wij op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan zoeken wij die vaak buiten onze landelijke grenzen. Wij houden ervan om een lang weekend weg te gaan naar een andere stad in het buitenland. In Club Opium (Barcelona) bijvoorbeeld, is het toch net wat anders feesten dan in je stamclubje. Het is een andere setting en van variatie krijgen wij energie! Mag het allemaal wat grootser? Dan ga je (natuurlijk) naar Ibiza. Ruil het weekend maar om voor een hele week, want je zult er niet genoeg van krijgen. In de beroemde clubs Pacha en Ushuaia bijvoorbeeld draaien de beste DJ’s ter wereld. Eerlijk, dat wil jij toch ook? Los gaan op Armin van Buuren, Sunnery James en Ryan Marciano? Nog veel meer grootheden draaien af en aan op dit wereldse feesteiland! Nachtelijk avontuur op en top!

Het is ondoenlijk om alle geweldige locaties in de wereld te benoemen, maar we geven er toch nog eentje weg. En nog redelijk dichtbij huis ook! Iedere augustus is het befaamde Sziget festival in Budapest op The Island of Freedom. Sziget heeft de afgelopen jaren een gevestigde naam opgebouwd. Het eiland in het centrum van Budapest is voor een hele week lang omgebouwd tot een geweldig festivalterrein. Het is een festival wat meer biedt dan alleen DJ’s. Het is een combinatie van muziek, sport, theater en circus. Je gaat los op dancepodia, relaxt aan het strand en kan er voor een break tussenuit naar het centrum van deze wereldstad. Een perfecte mix van veel elementen die nodig zijn voor een onvergetelijk avontuur.

Dichterbij huis

Laten we vooral niet vergeten dat Nederland zelf ook een enorm aanbod heeft van festivals, waanzinnige clubs en zinderende feesten. De meeste ken jij ongetwijfeld. Je hebt er vast ook vaak genoeg gestaan! We frissen je geheugen even op met een aantal van onze favorieten: Dance Valley, Love Island, Lake Dance, Decibel Outdoor, Mysteryland, Duikboot Festival, Pussy Lounge en many many more.. Dit zijn overigens festivals die er nog aan komen dit jaar, dus bel je vrienden op en plan die agenda vol. You won’t regres it. Is niemand uit de groep BOB? Dan wel netjes een taxi regelen ;-). Wij kunnen ons namelijk goed inbeelden dat iedereen tijdens zo’n feestje (iets te veel) geniet van lekkere drankjes.

We hebben het nu vooral gehad over het bezoeken van grote clubs en festivals, maar een geweldige avond kan natuurlijk ook bestaan uit het ouderwets stappen in een leuke stad. Amsterdam heeft enorm veel variatie! Wij hebben laatst culinair getafeld in de Bistrobar van Michelin sterrenkok Ron Blauw om vervolgens ouderwets te genieten van een koud glas bier in het oer-Amsterdamse smartlappen walhalla Café Nol. De klok tikte rustig verder en het werd tijd voor een feestje. We gingen ondergronds, in de 24uurs nachtclub The Shelter. Gelegen in Noord is deze club eenvoudig te bereiken met het pontje achter Amsterdam Centraal.

Op eigen nachtelijk avontuur

Behoefte aan wat meer private time en even weg van je vriendengroep, maar wel met spanning en avontuur? Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen. Doe dit dan stijlvol en met klasse. Bezorg jezelf een ervaring waarbij jouw fantasie de werkelijkheid wordt. Een ervaring om nog lang aan terug te denken en een perfecte invulling van jouw verlangens. Een high class escort doet dit voor je. En wanneer jij denkt dit maar om een ding draait? Dan heb je het mis. Er is meer. Het gezelschap van een perfecte vrouw is het enige ingrediënt wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Misschien ben jij wel een verlegen persoon die graag eens met een prachtige dame in een luxe restaurant gaat eten? Of een leuke reis wilt maken met de vrouw van je dromen? Voor de luxepaarden onder ons is er ook keuze uit high class tochten met luxe jachten, natuurlijk in gezelschap. Alles is mogelijk, maar laat je vooral enorm verwennen en verassen. Jij kiest zelf je hoogtepunt :).

Lees meer over avontuur op lifestyle platform mensgoodlife!