de-impact-van-een-vreemde-taal-leren
de-impact-van-een-vreemde-taal-leren

De impact van een vreemde taal leren

Ga jij normaal gesproken graag op vakantie naar het buitenland? Of moet je voor je werk vaak internationale reizen maken? Dan weet je vast als geen ander dat het kunnen spreken van een vreemde taal veel voordelen met zich meebrengt. Je kunt makkelijker communiceren met de locals, je kunt eenvoudiger iets bestellen in een restaurant en je kunt sneller en beter hulp vragen aan andere. Het leren van een vreemde taal kan echter soms ontzettend moeilijk zijn. Maar toch zijn er verschillende manieren waarop jij snel een taal kunt leren. Kijk bijvoorbeeld buitenlandse films of series zonder ondertiteling, ga een tijdje in een vreemd land wonen of maak gebruik van online taalcursussen.

Moeilijkheidsgraad

Een vreemde taal kent in veel gevallen een andere zinsvolgorde, grammatica en bepaalde talen maken zelfs geen gebruik van letters maar tekens. Welke taal voor jou het moeilijkst is hangt af van je moedertaal. Is jouw moedertaal bijvoorbeeld Nederlands? Dan zal Duits je beter afgaan dan bijvoorbeeld het leren van Chinees. Voor immigranten die in Nederland komen wonen is het ook een grote uitdaging om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Neem bijvoorbeeld de lidwoorden ‘de’ en ‘het’, of ‘die/dat’ of ‘deze/dit’, we hebben het er soms zelf al moeilijk mee om deze de kunnen onderscheiden.

Het brein

Een ding wat zeker is, is dat je brein ontzettend hard aan het werk wordt gezet bij het leren van een nieuwe taal. Tijdens het leren van een nieuwe taal, dwing je je brein om ook je geheugen, aandacht en creativiteit te trainen. Multifunctioneel dus!

Vreemde taal op je CV

Op een standaard CV staat vaak ook uitgelicht welke talen je kunt spreken. Vooral nu dat voorspelt wordt dat we in een economische crisis zullen raken, is het belangrijk dat jij je kunt onderscheiden van de vele andere sollicitanten op de arbeidsmarkt. Dus mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een functie in de logistiek, reisbranche of bij de ambassade dan is het kunnen spreken van een tweede taal een groot pluspunt!

Aantrekkelijkheid

Ook is het bewezen dat het kunnen spreken van een andere taal bevordelijk is voor hoe aantrekkelijk de ander jou vindt. Stel je bent op een date in een Italiaans of Grieks restaurant en jij kunt feilloos uitleggen wat elk gerecht op de menukaart precies inhoudt, gegarandeerd dat je hier punten mee scoort bij je date!

Uniek aanbod

De taal website learnlanguages24.com heeft onlangs de mijlpaal van 600.000 tevreden klanten bereikt. Om hun succes te vieren, bieden ze een tijdelijke korting van 60% met levenslange toegang. Bovendien bieden ze momenteel een exclusieve 3 voor de prijs van 1 speciale aanbieding die alleen beschikbaar is voor lezers van mensgoodlife.

Als je een cursus koopt, ontvang je twee extra cursussen gratis, ongeacht de taal of de prijs. Het belangrijkste is dat de 3 voor de prijs van 1 ook van toepassing is als u het volledige cursusaanbod voor de door u gekozen taal aanschaft. U ontvangt gratis het volledige cursusaanbod voor twee andere talen.

U kunt al uw cursussen op elk moment in de toekomst doorgeven aan uw familie en / of vrienden als nuttige geschenken, ongeacht of u de cursussen hebt gebruikt of niet.

Hoe het werkt? Ga naar de website en stuur daarna een e-mail naar info@learnlanguage24.com met vermelding van mensgoodlife en de cursussen die u gratis wenst te ontvangen. Bovendien doneert LearnLanguage24.com 20% van de winst van deze speciale aanbieding aan het Nelson Mandela Children’s Fund.

Gebruik je downtime

Er is nog nooit een beter moment geweest om online een nieuwe taal te leren. Deze downtime gebruiken om bij te werken is zowel zeer lonend als enorm voordelig. Het feit dat u momenteel een liefdadigheidsdonatie kunt doen aan een zeer goed doel, 60% korting krijgt en 3 voor de prijs van 1 maakt dit een uitstekende deal. Door je horizon te verbreden creëer je meer opties, meer vrijheid en heb je veel meer plezier. Mis deze unieke kans niet om uw levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. Altijd. Overal.

Spreek een vreemde taal, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over psychologie, reizen en taal? Lees dan verder op online platform voor mannen mensgoodlife!