met-deze-voornemens-kun-je-beginnen-waarom-wachten
met-deze-voornemens-kun-je-beginnen-waarom-wachten

Met deze voornemens kun je beginnen! Waarom wachten?

Het is weer bijna Nieuwjaar en dit betekent dat de goede voornemens weer voor de deur staan. De bekendste goede voornemens zijn minder roken, minder alcohol drinken, meer vrije tijd nemen en niet te vergeten: meer sporten. Vaak houden mensen dit een paar dagen vol en vervolgens vallen ze weer in het oude patroon. Stel daarom niet uit en begin vandaag nog! Dit kun je bijvoorbeeld doen door iedere dag een sigaret minder te roken dan de dag ervoor (of gewoon helemaal niet), met de feestdagen de shotjes te laten staan, je telefoon een ochtend of middag met rust te laten (probeer het!) en ten slotte met de fiets of lopend naar de supermarkt te gaan.

Ons advies

Stel niets uit en ga gelijk aan de slag met je goede voornemens. Bespreek ze met je vrienden of familie en ga ervoor want dan zul je zien hoeveel succes je zult behalen. Want een klein stapje de nieuwe richting in, is al een flinke stap voorwaarts. En geloof me je kunt het nu moet jij het nog geloven.

Uitstel maakt gemakkelijke dingen moeilijk en moeilijke dingen nog moeilijker (Mason Cooley). Stel dus niet uit. Enjoy Goodlife!

Ontdek nog meer gezonde tips voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.