rituals-hammam
Rituals

Tover je badkamer om tot luxe spa

Tover je badkamer om tot luxe spa met de nieuwe lijn van verzorgingsproducten van Rituals Cosmetics, The Ritual of Hammam.

The Ritual of Hammam

Creëer je eigen wellness moment, gewoon thuis! Ontspan en geniet van ’s werelds oudste reinigingsrituelen voor je lichaam. The Ritual of Hammam geeft invulling aan de behoeften van het dagelijks leven met behulp van eeuwenoude tradities. Zuiver je geest met de frisse en revitaliserende geur van eucalyptus en ontdek deze nieuwe stimulans voor mind, body and soul.

Tover je badkamer om tot luxe spa met deze 5 stappen voor een ultiem Hammam-ritueel.

Stap 1: Black Soap

Begin het reinigingsritueel met de nieuwste aanwinst: Black Soap. Black Soap is een voedende zwarte zeep die diep reinigt en het lichaam zuivert. Maak je huid zijdezacht en klaar voor de scrub. Je scrubt je huid met de speciale kessahandschoen, welke gemaakt is van een stof die verouderde huidcellen en overtollige olie van de huid verwijderd.

Stap 2: Hot Scrub

Gebruik voor de 2e stap de Hot Scrub. Zuiver je huid met zeezout, verwarmde gember en verfrissende eucalyptus. Neem hiermee de vermoeidheid weg en ontspan. Gebruik deze scrub na de 1e stap voor een nog gladder resultaat!

Stap 3: Body Mud

Nu wordt het modderig.. maar wel op een zalige manier. De Body Mud is namelijk verreikt met het mineraal Rhassoulklei, wat zorgt voor een intensieve huidzuivering met een glad en zacht resultaat.

Stap 4: Foaming Shower Gel

Met de Foaming Shower Gel verwen jij jezelf met verfrissende geuren voor een aangename reiniging. De doucheschuim heeft een kalmerende werking op de huid en helpt de huid te herstellen.

Stap 5: Body Cream

Maak de beleving compleet met een heerlijke Body Cream. Breng deze creme na de douche aan op het lichaam om de huid te verzorgen en te verstevigen.

Rituals voor mannen

Enjoy Rituals, Enjoy Goodlife! Deze nieuwe reeks van Rituals is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.