beleef nu al een ontspannen kerst
CHOReograPH

Beleef nu al een ontspannen kerst

Ontdek de leukste kerstpakketten en beleef nu al een ontspannen kerst. Hard werken doe je het hele jaar door en dat mag op ieder moment met een kerstpakket gewaardeerd worden.

Beleef nu al een ontspannen kerst

Ontspannen genieten doe je door even lekker niets te doen en te chillen met een lekker warm bubbelbad in de sauna. En wanneer jij met je partner tijdens een lekker dagje wellness wilt bijkomen van alle drukte, mogen welness pakketten hier natuurlijk niet bij ontbreken.

wellness-pakketten

Origineel kerstpakket

Zo sprint je het liefst nu al samen de sauna in met jullie Rituals-to-go kerspakket en ervaren jullie het ontspannen Ritual of Dao, bestaande uit een flesje calming shower oil, een tube body cream en een tube body scrub. Jullie krijgen in dit pakket een baddoek, puffspons en massagespin er nog bij ook. Wellicht nog leuker als jullie er allebei één krijgen?

Bestellen doe je al vanaf 5 kerstpakketten waarbij je géén verzendkosten betaald bij orders boven de 600 euro. Ideaal dus voor bedrijven die hun collega’s in het zonnetje willen zetten of als bedankje aan je familieleden en vrienden ter gelegenheid van bijvoorbeeld een bruiloft.

1000-en bedrijven gingen je al voor en hebben Kerstpakkettenkiezer.nl beoordeeld met een 9,3. Dat is niet mis en ze zijn nog eens bekend op “De Zaak”, het online platform voor ondernemers.

Top 5 kerstpakketten

De redactie van mensgoodlife heeft een aantal leuke kerstpakketten voor jou op een rijtje gezet:

#1 Noorse sferen

Zoek met het Nordic Light kerstpakket de warmte op geniet gezellig met zijn allen in je tuin voor het vuur. Marshmallows, popcorn en andere lekkers: check!

#2 Culinaire salades

Ga vitaal en gezond het nieuwe jaar in met het Salad Break kerstpakket en creëer de heerlijkste salades in een prachtige saladeschaal met couvert van bamboehout.

#3 Italiaans genieten

Bella Italia! Ga mee naar het prachtige zuiden, Italië. De plek waar de zon bijna altijd schijnt en met het Cassetta Contadina kerstpakket heb je de zon altijd dicht bij je in huis.

#4 Oosters tintje

Haal de Oosterse keuken in huis en geniet van heerlijk Chinees eten. Niet meer weg te denken en door vele van ons erg gewaardeerd met het All For Mie kerstpakket.

#5 Heerlijke sappen

Lekker voordelig én gezond, dat is het Juice kerstpakket. Op zoek naar een verantwoorde snack die bijzonder origineel is? Zoek niet verder, dit is hem!

Wellicht dat je na al deze te gekke kerstpakketten, het perfecte kado voor je collega’s, familieleden of vrienden gevonden hebt. We wensen je dan ook een voorspoedig kerstgevoel toe! Enjoy goodlife!

Ontdek meer cadeautips op lifestyle blog mensgoodlife.