De Superkrachten van Actief Werkt!
R_Tavani

De Superkrachten van Actief Werkt!

Ontdek de Superkrachten van Actief Werkt! met Ronald Kardol die de landelijke Superkracht 2017 Award uitreikt. Amine Mancour BIllah (32) werd als de landelijke Superkracht 2017 Award! winnaar uitgeroepen. Als beste flexkracht wist hij het grootste aantal stemmen binnen te slepen onder de andere genomineerde flexkrachten in Nederland.

De Superkrachten van Actief Werkt!

Superkracht winnaar

Superkrachten werken flex

Flexkrachten zijn enorm belangrijk voor werkend Nederland. De harde werkers bij ActiefWerkt! weten dan ook als Superkracht anderen te inspireren. Zo is Amine als chauffeur en belader van een vuilniswagen bijzonder positief ingesteld. Met zijn bekende danspasjes steelt hij de dansvloer. Natuurlijk zijn er naast Amine nog veel meer Superkrachten, maar die werken undercover. Ze worden absoluut gewaardeerd maar blijven liever buiten de spotlights.

Ben jij ook een Superkracht? Ga dan net als Amine met een smile elke dag naar je werk. Of het nu regent of niet, geen dag is hetzelfde. Een positieve instelling heb je zelf in de hand. Lekker flex werken en ervoor gaan. Dat is de spirit voor een succesvolle lifestyle. Je zult zien dat je niet alleen jezelf er gelukkiger mee maakt maar ook de mensen om je heen.

Echte mannen werken aan een positieve instelling, enjoy Goodlife!

Huldiging Superkracht Amine

Lees ook onze andere superkrachtige artikelen over succesvolle mannen op mensgoodlife.