we-mogen-weer-meer-naar-kantoor-deze-laptoptas-is-onmisbaar-voor-je-werk
we-mogen-weer-meer-naar-kantoor-deze-laptoptas-is-onmisbaar-voor-je-werk

We mogen weer meer naar kantoor! Deze laptoptas is onmisbaar voor je werk

Door het coronavirus werd het aantal kantoordagen schaars en was thuiswerken de norm. Het duurde en het duurde… Het thuiswerkadvies bleef gelden en steeds meer thuiskantoren werden ingericht. Waar het thuiswerken natuurlijk ook veel voordelen kende, waren we met z’n allen toch wel toe aan wat kantoordagen. We mistten de simpele chit-chats bij het koffiezetapparaat en het gezamenlijk werken. En gelukkig kan dat weer! We mogen weer meer naar kantoor! Tijd voor een nieuwe laptoptas? Vergeet niet je werkgever een handje te helpen. Want, een laptop rugzak bedrukken is zo gedaan en het helpt je bedrijf met haar zichtbaarheid!

Weer terug naar kantoor

Hoewel bij veel bedrijven het thuiswerken er voor een deel in blijft, komen de wekelijkse kantoordagen weer terug. De joggingpakken mogen verwisseld worden door onze office outfits, we moeten onze lunch weer voorbereiden, rekening houden met files en spitsuren en ook onze werktas moeten we weer inpakken.

Een nieuwe werktas

Over die werktas gesproken… Met thuiswerken was een werktas overbodig, je hoefde immers maar een paar stappen te zetten om je werkplek te bereiken. Nu we weer terug naar kantoor gaan, is het tijd om onze werktas eens even onder de loep te nemen. De laptoptassen van nu zijn niet meer te vergelijken met die van vroeger. Je hebt tegenwoordig bijvoorbeeld tassen die over anti-diefstal functies beschikken. Je hebt snijvaste tassen, tassen met een USB-poort waarmee je gemakkelijk, lopend, je telefoon op kunt laden en ga zo maar door. Ook zijn er veel duurzame opties, gemaakt van gerecyclede flessen bijvoorbeeld, die helemaal in de huidige tijd passen.

Laat hem bedrukken

Als werkgever kun je je personeel verrassen en je rugzak bedrukken met het logo van je bedrijf. Zo verras je je personeel met een nieuwe werktas, krijg je veel zichtbaarheid van je logo en voelt je personeel zich extra verbonden met het bedrijf en maak je echte brand ambassadors van je werknemers. In plaats van het logo kun je natuurlijk ook voor andere dingen gaan. Motiveer je werknemers met een gave spreuk of bedenk iets anders creatiefs! Met dit relatiegeschenk maak je effectief reclame. Naast de rugzak kun je ook een andere laptoptas bedrukken met logo!

Word een brand ambassadeur van jouw company met stoere rugzakken die bedrukt zijn, enjoy goodlife!

Vind meer inspiratie op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.