just-do-it
Shia LaBeouf

Just do it

Op zoek naar de motivatie om je projecten tot een succes te brengen? Shia LaBeouf helpt je met zijn motiverende speech: Just do it! We kennen deze acteur van films als the X-Files, I, Robot en de Transformers en weten dat als deze man op zoek is naar een nieuwe baan, hij zo aan de slag kan als Motivation Manager.

Zijn boodschap is eigenlijk heel duidelijk: DO IT, Just do it! En ik moet zeggen, hij heeft een punt. Want als jij je dromen slechts dromen laat zijn, zullen ze nooit waarheid worden. Je moet altijd een actie koppelen aan een gedachte om hem in leven te brengen. En als voor velen misschien geldt, helpt het verschuiven van ideeën naar “mañana” (morgen) hier niet echt bij. Om succesvol te zijn, hoef je maar één belangrijke eigenschap te begrijpen: het doen. Want alleen dan, maak jij je dromen werkelijkheid.

Geloof dat niets onmogelijk is en zie dat alles mogelijk wordt, ook op momenten waar anderen zouden stoppen. Juist dan moet je doorgaan, je kan het gewoon! Geloof in je innerlijke kracht en doe het gewoon. Zeker als je het beu bent om elke keer, weer opnieuw te moeten beginnen. Stop vooral dan met opgeven: Just do it!

Het filmpje van Shia LaBeouf is wereldwijd al miljoenen keren bekeken, waarbij menig kijker in eerste instantie wellicht wel dubbel ligt van het lachen. Maar wanneer je het filmpje een tweede of derde keer kijkt, zul je zien dat hij misschien toch wel een beetje gelijk heeft. Maak je dromen werkelijkheid en doe het! Enjoy Goodlife.

Shia LaBeouf: Just Do It

Check meer motivatie voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.