michael-pilarczyk-vertaalt-think-and-grow-rich
michael-pilarczyk-vertaalt-think-and-grow-rich

Michael Pilarczyk vertaalt Think and Grow Rich

Laat je inspireren door het inspirerende boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Een bestseller die al meer dan een miljoen keer over de toonbank ging en opnieuw is uitgebracht in de Nederlandse taal. In 2016 had Michael dit boek al eens vertaald, maar er is nu net een nieuwe versie die is uitgegeven in september 2022. Een nieuwe editie en daarmee een must-have die je niet mag missen. Ontdek in dit blog waar dit boek over gaat en wie het geschreven heeft. Tot slot kan je ook nog eens kans maken om dit boek te winnen.

Napoleon Hill

Napoleon Hill was een Amerikaans schrijver, filosoof en zakenman. Hij is vooral bekend van zijn boek “Think and Grow Rich”, dat miljoenen mensen geïnspireerd en geholpen heeft om hun financiële en persoonlijke doelen te bereiken. Hill was een vooraanstaand lid van het Napoleon Hill Foundation en werd geprezen voor zijn werk in persoonlijke ontwikkeling. Hij was ook auteur van tal van andere boeken, waaronder The Law of Success, The Magic Ladder to Success en Outwitting the Devil.

Het boek Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een echte klassieker die dus door Napoleon Hill in 1937 geschreven is. Dat is best een hele poos geleden. Om ervoor te zorgen dat de lessen uit zijn boek relevant zijn en blijven binnen de hedendaagse maatschappij is het vertaald door Michael Pilarczyk. Dit boek is bedoeld om mensen te helpen om succesvol te worden en een rijk leven te leiden. Dit zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Kortom, een absolute must-read voor iedereen die een succesvol leven wil leiden.

Michael Pilarczyk

Maar wie heeft dit boek nu eigenlijk vertaald en waarom? Nou, dat is Michael Pilarczyk, expert op het gebied van mindset, meditatie en persoonlijk succes. Hij heeft het boek vertaald en bewerkt voor de Nederlandse markt. Pilarczyk is een ervaren vertaler die al meer dan 15 jaar werkt in de vertaalindustrie. Hij heeft meer dan 100 boeken vertaald, waaronder klassieke werken zoals Think and Grow Rich.

Think and Grow Rich

Pilarczyk heeft het Think and Grow Rich boek vertaald om de Nederlandse lezers de mogelijkheid te geven om de kennis uit het boek op een makkelijke manier te absorberen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de vertaling zo goed en duidelijk mogelijk is. Dit met als doel dat lezers de boodschap van het boek kunnen begrijpen. Pilarczyk heeft een uitstekende job gedaan bij het vertalen van dit boek, zodat dit boek voor een breed publiek geschikt is.

Samenvatting

Think and Grow Rich begint met het uitleggen van dertien principes voor succes. Te weten: Verlangen, Geloof en overtuiging, Autosuggestie, Specialistische kennis, Verbeeldingskracht, Goede plannen maken, Besluitvaardigheid, Doorzettingsvermogen, De kracht van de mastermind, De wonderlijke transformatie van seksuele energie, Het onderbewustzijn, De denkende geest en het Zesde zintuig. Ook behandelt dit boek de zes spoken van angst om je nog eens extra scherp te houden.

Ieder hoofdstuk vertelt uitgebreid wat de principes inhouden en welke technieken en strategieën hierbij helpen. Dit om de lezer op praktische wijze te begeleiden om doelen daadwerkelijk te gaan bereiken. Ten slotte worden er praktische tips gegeven over hoe je succesvol kunt zijn. Het boek eindigt met een boodschap dat als je eenmaal je doelen bereikt hebt, je opnieuw moet beginnen en blijven doen waar je van houdt.

Een boek dat geschikt is voor zowel jongere als volwassen lezers die op zoek zijn naar inspirerende tips voor meer succes op persoonlijk en zakelijk gebied.

Win het boek Think and Grow Rich

Wil jij dit boek binnenkort lezen? Tag dan een vriend die volgens jou ook mee moet doen met onze winactie via deze Facebook-post. Binnenkort gaan we de winnaar blij maken, wie weet ben jij dat wel!

think and grow richt mannenblog

Nog meer Napoleon Hill

Maak kennis met Napoleon Hill en ontdek zijn 20 inspirerende lessen die de wereld veranderd hebben.

Creëer jouw succes met de inspirerende artikelen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.

Foto: William Rutten