Ontmoet 5 jarige piloot Adam
evgeny atamanenko

Ontmoet 5 jarige piloot Adam

Vanaf zijn geboorte wist hij het al, mijn droom is om te vliegen en als 5-jarige heb ik me al helemaal verdiept in mijn toekomstige job: piloot worden.

Ontmoet 5 jarige piloot Adam

Piloot in aantocht Adam, weet precies waar alles zit in een vliegtuig. Zonder moeite wijst hij de APU switch (Auxiliary Power Unit) aan. Ook legt hij haarfijn uit waar deze belangrijke unit voor dient. Namelijk om de generatoren aan te zetten om zo de airconditioning te voorzien van energie of om de primaire motoren aan te drijven. Etihad Airways liet deze wonderjongen niet aan zich voorbijgaan en bood hem een job aan waar hij geen nee tegen kon zeggen. Een dag een echte piloot zijn en aan boord te stappen van een Airbus A380.

Follow your passion

Het is schattig om te zien hoe deze jongeman zijn kennis deelt met de piloten in het vliegtuig. Piloot Summer die het filmpje maakt laat Adam zelfs weten ooit met hem te willen vliegen. Volgens ons meent hij het nog ook. Onderschat nooit de droom van een kind, stimuleer deze en je krijgt er later een succesvolle man voor terug. Follow your passion, enjoy goodlife!

Eerste ontmoeting met Adam

Captain Adam vliegt met Etihad Airways

Lees ook onze andere succesvolle blogs voor mannen.