fris en fruitig met loreal
L’Oréal

Fris en Fruitig met L’Oréal

Fris en fruitig zijn doe je met de innovatieve huidverzorgingsproducten Hydra Power en Hydra Energetic van L’Oréal Men Expert. Getapt van het meest frisse bergwater en geïnspireerd door de onvermoeibare Lewis Hamilton waardoor je 24 uur lang gefocust blijft.

[divider]L’Oréal Hydra Power[/divider]

L’Oréal introduceert met Hydra Power een nieuwe reeks aan verfrissende huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn op basis van bergwater zodat jij de hele dag door intens gehydrateerd kan doen waar jij het best in bent. Een reeks speciaal gemaakt voor mannen met een droge en geïrriteerde huid die op zoek zijn naar non-stop comfort.

De innovatieve ultra-frisse gel textuur lost direct op in water wanneer het in aanraking komt met je huid waardoor je direct wordt verrast door extreme freshness!

De Hydra Power van L’Oréal gebruik je niet alleen in de ochtend, maar is ook in de avond welkom als een intensieve frisheid booster. Zo heb ik net zelf nog voor het schrijven van dit blog mijn gezicht gewassen met de reinigende foaming gel van de Hydra Power reeks waarbij de “Menthol” mijn gezicht zelfs om half 11 ’s avonds ultieme frisheid biedt. En hoewel ik nog een flinke baard heb die ik pas morgen ga scheren, heb ik alsnog de “Verfrissende aftershave” opgedaan die mijn huid direct kalmeert.

Ik ga nu eerlijk zijn met je, ik voel me meteen fris en fruitig! De producten voelen verkoelend aan en ruiken best lekker zelfs. Ook ideaal voordat je op stap gaat. Laat die dames zich maar opfleuren met poedertjes en lipstick, wij mannen hebben Hydra Power.

[divider]L’Oréal Hydra Energetic[/divider]

hydra energetic lorealOké listo, nu gaat het pas echt “aan” met dit artikel. We starten met take two: Hydra Energetic. Maar voordat we beginnen een disclaimer:

We kunnen niet beloven dat je een betere bestuurder wordt of een rockster, ook niet dat je sterker wordt. Maar de L’Oréal Hydra Energetic lijn herlaadt wel 24 uur lang de energie van je huid op.

Kijk scherp, niet vermoeid en gun je gezicht, lichaam en geest de Hydra Energetic reeks van L’Oréal Men Expert.

Vecht tegen die vervelende vermoeidheid en ga hiervoor all-in. Doe even snel een dutje of gebruik Hydra Energetic en je energie die laadt op. Vol energie stap jij de ring in en sla jij jouw slag in de supermarkt. Je neemt die energieboost mee naar huis en bent altijd klaar voor actie.

Het avondje stappen werd laat gisterenavond. Je zag er vanzelfsprekend fresh uit en dat wil je blijven ook, zeker na een zware avond. Daarom laat jij je in de douche wakker maken door de Taurine douche gel van de Hydra Energetic reeks. Een gel die zowel voor lichaam, gezicht als voor je haar te gebruiken is. Na de douche knal je nog een wake-up booster over je gezicht en met de gezichtsreiniger ben je weer klaar om 24 uur lang all-in te gaan. De Cryo-tonic, Vitamine-C en Oxygen-CP in de producten voorkomen een vermoeide blik, vale teint, donkeren kringen, droge huid en verslapping.

Als man ben jij altijd klaar voor actie, want je bent Fris en Fruitig met L’Oréal. Enjoy Goodlife!