geef-jouw-huid-de-boost-die-het-verdient

Geef jouw huid de boost die het verdient

Ook jouw huid krijgt door het jaar heen het een en ander te verduren en vraagt daarom om een goede verzorging. Met onderstaande producten geef je jouw huid de boost die het verdient!

G.M. Collin Marine Collagen Cream

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze crème het essentiële eiwit: collageen. Dit eiwit zorgt voor structuur, stevigheid en elasticiteit van de verschillende soorten bindweefsel in jouw huid. Door de fijne structuur breng je de crème gemakkelijk aan op je huid, waarna het revitaliseren van de huid kan beginnen! Verjongen èn verstevigen, dat is wat de Marine Collagen Cream doet. Wanneer je deze crème dagelijks gebruikt, zul je al gauw zichtbaar resultaat zien. Hoe te gebruiken? In de ochtend en eventueel ook in de avond na het reinigen van je gezicht. Een heerlijk verwenmoment voor elke man!

Babor Ampullen

Kan je huid wel een boost gebruiken? Dan staat het krachtige TAUREC complex met taurine en coffeïne voor je klaar! Onmiddellijk na gebruik krijgt je huid een ultieme energiekick. Vitamine C en provitamine B5 zorgen voor een frisse uitstraling. De formule met drievoudig hyaluronzuur, hydrateert langdurig en intensief. Tijd om die vermoeide mannenhuid op te knappen en weer over straat te gaan met een frisse huid!

BaByBlissMEN Tondeuse

Voor de ultieme scheerervaring moet je bij de Japanese Steel Tondeuse E990 van BaByBlissMEN zijn. Deze heeft een snijperformance waar je u tegen zegt, dit dankzij de Japanse stalen messen die geslepen zijn uit het beste materiaal en de lithium-ion batterij. Niks is zo vervelend als onscherpe mesjes… Gelukkig heb je daar bij deze tondeuse geen last van! Hij behoudt constant zijn scherpte waardoor je met gemak blijft scheren. Je kunt hem voor 160 minuten gebruiken zonder snoer (en binnen 3 uur is hij weer volledig opgeladen). Het scherm geeft de batterijduur en de lengte-instelling, waar je uit 45 soorten kunt kiezen, weer. De messen zijn verwijder- en afspoelbaar.

Verzorg je huid met onze top 3 must-haves voor de boost die jij verdient, enjoy goodlife!

Vind meer verzorging op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.