meer-weerstand-met-winters-weer
Toshihiro Gamo & Roel Wijnants

Meer weerstand met winters weer

Laat je niet gek maken met koud en nat weer en zorg voor meer weerstand met winters weer. Met gezond eten, regelmatig sporten kom je al een eind om een weerstandsboost te behalen. Maar soms heb je  wat extra’s nodig. Verhoog je weerstand met Echinacea.

Meer weerstand met winters weer.

Meer weerstand met Echinacea

Ook ik word wel eens behoorlijk verkouden. Zo was ik laatst nog in Amsterdam in een pittoresk cafeetje met mijn broertje en moeder toen ik mij erover verbaasde dat ik ze eigenlijk helemaal niet verstond. Ik dacht even dat ik doof was geworden van de harde muziek, maar nee ik was gewoon “stront” verkouden. Niet fijn en ik heb die middag meteen actie ondernomen.

Toen ik bij de Etos aankwam vroeg ik een kerel die daar werkte wat hij mij aanraadde bij verkoudheid. Ik wist zelf dat ik sowieso moest stomen met Rhino tabs (eucalyptus capsules), omdat die alles openmaken. Hij vertelde mij dat de Echinacea bloem wonderen verricht, het geeft net dat beetje extra weerstand waardoor je sneller fit bent.

Echinacea druppels

etos-echinacea-druppels

Ik heb meteen een flesje van 100 ml gekocht voor 3,99 en ben aan de slag gegaan. Ik vulde een flesje water en deed daar de 10 echinacea druppels in. Het proeft niet vies, maar het heeft wel een beetje vreemde smaak die ik op zich niet storend vind. Enfin in deze druppels zitten twee soorten echinacea-extract; echinacea pupurea en echinacea angustifolia.

Deze plant (of bloem) staat bekend om haar “vele bijzondere eigenschappen” en werd het door de indianen in Noord-Amerika gebruikt voor in- en uitwendig gebruik. Zo ondersteunt het de weerstand en de gezondheid van de luchtwegen.

Je kunt de Echinacea druppels bij iedere drogist halen. Dus of je nu langs de Etos, Kruidvat of De Tuinen loopt, dat maakt niet uit. Weg met het gesnotter!  Voorkom verkoudheid met Echinacea druppels, enjoy Goodlife!

Promo van A. Vogel Canada over Echinacea