fbpx
zorg-goed-voor-je-huid-met-het-nieuwe-merk-routinely
zorg-goed-voor-je-huid-met-het-nieuwe-merk-routinely

Zorg goed voor je huid met het nieuwe merk Routinely

Misschien ben je niet altijd evenveel met je huid bezig. Toch is het een belangrijk onderdeel van je lichaam en heeft het de juiste verzorging nodig. Je huid beschermt je elke dag weer tegen verschillende schadelijke elementen en hoe beter je deze verzorgt hoe beter en langer je huid zijn werk kan doen. De juiste huidverzorging vinden, blijkt echter niet altijd even makkelijk met de vele kanten die je op kunt. Maar let op, Routinely heeft misschien wel de oplossing!

Routinely

De nieuwe Belgisch-Nederlandse start-up genaamd Routinely gaat de uitdaging aan en wil mensen een antwoord geven op de vraag: wat heeft mijn huid nou precies nodig? Routinely gaat helemaal mee met de tijd met haar smart skincare waarbij gekeken wordt naar de steeds wisselende leefstijl van consumenten. Dit niet alleen op één moment, maar keer op keer opnieuw wordt er een analyse van je levensstijl gemaakt. Op basis van deze gegevens kan Routinely bepalen wat je huid precies nodig heeft. Routinely biedt 13 effectieve serums én een app. Deze app actualiseert de gepersonaliseerde routine van de consument op basis van hun veranderende levensstijl. Zo ontdekken ze de unieke “code” van je huid en kunnen ze de juiste verzorging bieden.

Huidverzorging op maat

Wat je eet, hoe je slaapt, hoe je je voelt.. Alles heeft impact op je huid en dat maakt dat je huid elke keer weer andere behoeften heeft. Wanneer de huid en de bijbehorende levensstijl samen bekeken worden, kan een geoptimaliseerde verzorgingsroutine geboden worden. Zo hoeven we ons niet langer te verdwalen tussen de vele huidverzorgingsproducten. Vergeet ook de andere factoren niet die van invloed zijn op je huid. Dit kan zijn het weer waar je huid aan blootgesteld wordt, de luchtvervuiling in de omgeving waar je in woont of de hoeveelheid uv die je opneemt.

Met de op maat gemaakte aanpak omarmt Routinely de aard van de huid en biedt het consumenten precies wat ze nodig hebben. De digitale app is de persoonlijke schoonheidsexpert die je eigenlijk altijd al had willen hebben. Een geavanceerd algoritme begeleidt consumenten tijdens hun huidverzorgingsreis. Het algoritme is ontwikkeld in samenwerking met een panel van experts, waaronder wetenschappers en dermatologen, maar ook consumenten met een passie voor huidverzorging. Kortom, waar wacht je nog op? Doe de huidtest en ontdek jouw unieke code.

Persoonlijke, geoptimaliseerde huidverzorging… Wat wil je nog meer?! Enjoy goodlife!

Vind meer verzorgingsnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.

Ook interessant
scarlett-johansson-sexiest-woman-alive
Scarlett Johansson: Sexiest Woman Alive