zorg-goed-voor-je-huid-met-het-nieuwe-merk-routinely
zorg-goed-voor-je-huid-met-het-nieuwe-merk-routinely

Zorg goed voor je huid met het nieuwe merk Routinely

Misschien ben je niet altijd evenveel met huidverzorging bezig. Toch is het erg belangrijk en werkt het echt. Het kan o.a. vroegtijdige huidveroudering tegengaan door de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hoe beter je deze verzorgt, hoe beter en langer je huid zijn werk kan doen. De juiste huidverzorging vinden, blijkt echter niet altijd even makkelijk met de vele kanten die je op kunt. Maar let op, Routinely heeft misschien wel de oplossing!

Routinely

De nieuwe Nederlandse start-up genaamd Routinely gaat de uitdaging aan en wil mensen een antwoord geven op de vraag: wat heeft mijn huid nou precies nodig? Routinely gaat helemaal mee met de tijd met haar smart skincare waarbij gekeken wordt naar de steeds wisselende leefstijl van consumenten. Routinely biedt in het totaal 13 performante serums aan én een app. Na het invullen van een korte online vragenlijst krijg je een combinatie van serums toegewezen die samen de ideale cocktail van ingrediënten vormen voor de behoeftes van je huid. Vervolgens kan je de app gebruiken om dagelijks te weten welke serums je precies moet smeren. Zo gebruik je exact wat je huid nodig heeft, niets meer of niets minder.

Huidverzorging op maat

Wat je eet, hoe je slaapt, hoe je je voelt.. Alles heeft impact op je huid en dat maakt dat je huid elke keer weer andere behoeften heeft. Wanneer de huid en de bijbehorende levensstijl samen bekeken worden, kan een geoptimaliseerde verzorgingsroutine geboden worden. Zo hoeven we ons niet langer te verdwalen tussen de vele huidverzorgingsproducten. Vergeet ook de andere factoren niet die van invloed zijn op je huid. Dit kan zijn het weer waar je huid aan blootgesteld wordt, de luchtvervuiling in de omgeving waar je in woont of de hoeveelheid uv die je opneemt.

Met de op maat gemaakte aanpak omarmt Routinely de aard van de huid en biedt het consumenten precies wat ze nodig hebben. De digitale app is de persoonlijke schoonheidsexpert die je eigenlijk altijd al had willen hebben. Een geavanceerd algoritme begeleidt consumenten tijdens hun huidverzorgingsreis. Het algoritme is ontwikkeld in samenwerking met een panel van experts, waaronder wetenschappers en dermatologen, maar ook consumenten met een passie voor huidverzorging. Kortom, waar wacht je nog op? Doe de huidtest en ontdek jouw unieke serum routine.

Persoonlijke, geoptimaliseerde huidverzorging… Wat wil je nog meer?! Enjoy goodlife!

Vind meer verzorgingsnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.